Bebegimvebennnnn 20 haftalık hamileyim ilişki sonrası 1 damla pembe kan gelmesi önemli bişey mi ilk kez oldu haftasonu olunca dr bakmıyor telefona napıcam bilmiyorum
Gkcdila Bebegimvebennnnn tahriş olabilir başka birşey olabilir. Sırtüstü yat tüm gün canım bekle ve strese girme kontrole çağıracaktır
Bebekisi Bebegimvebennnnn Doktora gidene kadar uzan ve bol su iç, için hiç rahat etmezse acile git. Ama ilişki sonrası yaşanabiliyor. Yinede vajinal duş vs almamaya çalış, kendini zorlama. Geçmiş olsun..
fenperest Bebegimvebennnnn kadin dogum aciline gidin ve bebege baksinlar ultrasonla. Beklemeyin kendi dr unuzu. Muhtemelen onemli bisey degildir korkmayin. Ama neden riske atalim degil mi
Bebegimvebennnnn Bebekisi kadın doğum hastanesi var ama alttan bakarlar ters bıse olur diye korkuyorum şansıma haftasonu
Sevi_l Bebegimvebennnnn 14 haftalık hamileyim cuma akşamı rahatsızlaştım doktorumla iletişime geçtik bağlı olduğu bi hastane var direk açil den gir bana bilgi verirlrt dedi düşük yapmayım diye iğne vurdum sabah direk özel polikliniğe çağırdı ve Altan muayene eti Altan muayene edilince birşey olmuyor canım
Bebegimvebennnnn Sadece 1 damla geldi daha gelmedi mantar enfeksiyonundan olabilir diye düşünüyorum kötü birsey değildir insallah