Deletedmom5545 O kadar çikolata tatlı vs yiyorum ne zaman randevum olacak olsa bebeğim uyuyor Ne yapsam uyanık olur artık ultrason da onu hareket ederken görmek istiyorum
Deletedmom154 Deletedmom5545 meyve suyu icebilirsin benimde uyuyordu 20ci haftada öğrendik cinsiyetimizi
Hlt-seyma21 Deletedmom5545 1 saat önceden meyve suyu ve çikolata ye. Öksürmekte bebeği uyandırır. Taramada öksür dediler öyle uyandırdılar ölçmek için.
Deletedmom5545 Deletedmom154 ben 17 de öğrendim cinsiyeti Şu an 31 de, hareketli hallerini görmek istiyorum Pazartesi giderken bide meyve suyu içiyim Sence doktora girmeden kaç dakika önce içiyim
Akca01 Deletedmom5545 doktora girmeden en az yarin saat once ye. Kana karismasi bebege gitmesi zaman aliyor cnku hemen gitmiyor bebege. Birde doktora girmeden yuru kapi onunde sen harekwt ettikce uyanir.
mirayveannesiii Deletedmom5545 Girmeden hemen önce değil 1-2 saat önce ye anca etkileşime geçiyormuş canım öyle duymuştum bide meyve suyu iç
Selin12- Deletedmom5545 vişne suyu iç canım birde sütlü çikolata yerine bitter çikolata tercih et muayene olmadan bir 30 dakika önce iç ve ye
uzaldlal Deletedmom5545 bu kesinlikle benim çocuğum 😂 Zaten ayda 1 defa ondan da gidiyorum yüzünü bi yere dayamış uyuyor deli oluyorum 😂
Dilantrkmn Bitter çikolata açıkçası çok işime yaramıştı benim sütlü çikolata yiyordum bebişte kıpırdama olmuyor du ama bitter yiyince Cihaza kafa tutuyordu resmen 😀 yani dene istersen
DnzDrn Bende 24. haftadayım hala uyanık göremedim. Detaylıya giderken çok heycanlıydım sabaha kadar görücem diye ama doktoru delirtti yüz üstü yatmış adamın canı çıktı ultrasonu yapabilmek için uyandı bi döndü ama yüzünü kapadı sonrada 😐😐 Ah oğluşum beee 😁
sherlock Deletedmom5545 ben de hiç görememiştim geçen kontrole sabah kahvaltıda pekmez yiyip gittim bi de nst’ye girdim bütün nst boyunca tekme attı sevmedi mi nedir acaba dedim 😁 ultrasonda da yüzünü gördüm ama bu seferde aşırı hareketli ve tripliydi bildiğin somurtuyordu yavrum içerde.. 32hfdayım.
Ikicocukluana Deletedmom5545 bizim ki de hep sırtını dönsün yüzünü dönse eli ayağı ile kapatsın artık doğumda net olarak göreceğim sanırım 😅😅😅
Gmz34- Cinsiyet öğrenmek için gittiğimizde göstermedi oynamadı da doktor meyve suyu ve çikolata ye ve koşarak gel .Oturup kalktıktan sonra gelme dedi.Merdiven çık dedi.Beklerken yürü tam içeri girerken koşturmuştum öyle öğrenmiştik
Caglarass Deletedmom5545 O uykular yüzünden nstyi bile 2 3 kere çektiriyorum 🥺 Yüzünü kapatıp uyuyo bide sağolsun 🤗