sirinx96 Melisa0002 kuzum Allah izin verirse yiyecek ekmeği varsa bir şey olmaz inan o korku 18 haftalık oldum ben de hala devam ediyo hareketlerini yeni yenş hissediyorum bu haftalar düzensiz hissettiğim için uzun süre hissetmesem öldü mü acaba diyorum kimseyi görmesin gözün suan sadece bebeğin ve senin sağlığın önemli o geçirdiğim ilk kötü tecrübemi hiç bir anne yasasın istemem psikolojini yüksek tut elinden geldiğince dua et bol bol kontrolünü aksatma sakın
Emine003 Melisa0002 canım ben kendi açımdan sorcak olursan acile gitmeni öneririm ama yine sen bilirsin bişey diyemem canım aslında eşinin kızmamasi gerekiyo eşim benim kanamami görünce kaç defa gece yarısı hastaneye götürdü ben demeden aslında eşine bi desen canım böyle durumlarda acile gidilmesi gerekirmiş felan desen yine mi kızar
Aleynasvr Yanlış anlama ama hem korkuyorum diyorsun hem kanaman var hem göz göre göre doktorum cagirdi ama gitmek istemiyorum diyorsun. Maddi durumla ilgili bir durum değil bu devlet hastanesi de bakar buna düşük mü değil mi. Bence seninki biraz rahatlık canım kusura bakma ama. İlk aylar düşük açısından riskli aylar eğer kanaman bir iki damla değilse bir terslik vardır. Gitmen gerek yani başka seçeneğin yok
Aleynasvr Aleynasvr bir de benim de başıma geldi düşük. Kanaman varsa kafana göre tehsis koyma sonra çok üzülürsün terslemek için demiyorum ama ciddiye al
Melisa0002 Aleynasvr rahatlık değil benimki, eşim bana trip atıyor, umrunda bile değil. Rahat rahat oyun oynuyor. Ne diyeyim? Kanaması olan ben, ama trip atan o.
Askpare Aleynasvr bırak gitmesinde sonuçlarına katlanır hem dikkat etmemiş hemde doktora gitmek istemiyorum diyor hayat onun hayatı kendi çeker sonra
Melisa0002 Linakent eşimle tartıştık, benim kanamam oldu ama o bana trip atıyor. Acil falan boş mevzu. Götürmez bile
Linakent Melisa0002 söz konusu bebeğiniz canım böyle bir durumda trip falan atmaz diye düşünüyorum sen yinede bir şansını dene
Aleynasvr Melisa0002 trip atılacak bir konu değil ki bu onun da çocuğu ve sağlık söz konusu hayret bir şey. Bence bir şekilde gitmeye çalış canım
Hlt-seyma21 Melisa0002 ağrın da yoksa şuan korkma kendini sabaha kadar takip et, kanaman yok diye gitmemezlik yapma kesenin formu bile bozulsa kanaman yüzünden bakılması gerekir. Hiç bir sebep bebeğinden önemli değil.
Aleynasvr Askpare bende anlamadim acil falan boş mevzu demis hem onemsiyo gibi soru soruyor hem boş mevzu demis dalga mı geciyo anlamadim
Melisa0002 Askpare hanımefendi, siz beni sinir etmeyemi geldiniz yoksa beni sakinleştirmeyemi? Lütfen, rica ediyorum ama, mevzuyla ilgili soruma cevap vermiycekseniz, yorumlarınızla beni delirtmeyin. Benim derdim bana yeter
Melisa0002 Aleynasvr bitanem, ben ülke dışındayım. Vatandaşı olmadığım bir memlekette devlet hastanesi bile bana ücretli hemde 2 kat daha fazla.
Askpare Melisa0002 iyide dahada dert açıcan basına eşin trip atıo ya o cocuga allah korusun bişy olsa senin başına ekşimicek mi? Böyle önemli durumlarda trtşma triplenme olmaz kanaman olmuş bir zahmet egosunu kenara bıraksın ilgilensin seninle bide o takmıyorsa bile sen ihmal etme benide yanlış anlama üstüne gitmek için söylemedim yazık günah değilmi allah herkese nasip etmiyor size etti şükür çok dikkat et ki bişey olmasın sonra sen etkilenirsin bişey olursa allah korusun
Aleynasvr Melisa0002 o zaman artık takdiri ilahi ne diyim. Ama benim de ilk hamileligim dusuk oldu. Az bi kanamaya başladı bir iki ama pıhtı olarak da geldi. 1 2 gün sonra çoğaldı kanama düşük tehlikesi için ilaç verdi doktor bir işe yaramadı. Olacağı varsa her türlü oluyor ama tabi senin sağlığın için de doktor görmeden olmaz
sehrengiz_8 Melisa0002 canım kanamanı takip et eğer eşin götürmezse de hastaneye bu gece yarın muhakkak git gebelikte her türlü kanama riskli. İlla çok titiz olmak zorunda değilsin dip köşe temizliği boşla sana deterjan kullanımı bile yasak temizlik bekleyen de yardımcı tutsun bir de hafta ileri olmadan yani düşük riski bitmeden Squat gibi egzersizler yapma. Bu tür eğzersizler doğuma yakın yaptırılıyor. Kanamanın her türlüsü riskli ama ihmale gelmez
Ceydacetin Melisa0002 cnaım keşke imkanın olsa hemen gidebilsen ama malesef olmayınca da olmuyor . Ben 17. Haftada kanama yaşadı. Ki 2 hamilelikte full kanama ile geçti am 17. Haftada adet kanamasından bile fazlaydı 3 gün sürdü rabbim koruyunca koruyor biz kalbimizi ferah tutalım inşallah bişey olmamıştır bana doktorum ayaklarını yükselt başın aşağıda kalsın diyordu doktora gidene kadar sadece tuvalet için kalk
Melisa0002 Ceydacetin çok teşekkür ederim, yorumunuz için. InşAllah bir şey olmaz, bende çok korkuyorum. Sağlıkla alsaydım kucağıma rahat ederdim.😔 Allah razı olsun sizden
Melisa0002 Aleynasvr inşAllah birşey olmaz. Çok korkuyorum ama elimdende birşey gelmiyor. O yüzden buraya yazdım. Belki bilen, yaşayan biri olur diye. Yumurtalıklarımda da ağrı var. O da biraz korkutuyor.
Ceydacetin Melisa0002 cümlemizden canım sen stres yapma daha kötü olursun doktor bana 1 damla kanla düşük yapanı da gördüm senin gibi olup hiç birşey olmayanıda dedi . Rabbim korusun inşallah güzel haberlerini alırız 😊