Narmina95 Kızz neler yemişsiniz maşAllah😀😀 Ben ilk defa dün mısırla labne yedim 😅başkda öyle ilginc bişy istemedi canm🙄😀
Velaguv Hamile olduğum belli değildi ama ben hissediyordum jeryerde limon kokusu geliyordu burnuma canım hep ekşi istiyordu bi gün sabah daha kahvaltı bişe yapmadan bol rkşili kaşık salatası yemiştim koca bi kase
Hazalcemal Velaguv ilk zamandan beri acı biber yiyorum cok canım istiyor halende yiyorum karda cok gyzel valla kutur kutur iki kız yedim
Velaguv Hazalcemal ben ilk oğlumda diş ağrısından bişe yiyememiştim canımda bişe çekmiyordu Hamileliğimde haşlama istemiştim resmen ağzımın suyu akmıştı. (ama bebeğimi düşük yaptım) 3.gebeliğimde bilmiyordum ve su şişelerini dondurup içinceki buzları çatur çutur yiyordum sonra bu ne ya dedim bi test yapim dedim hamileyim (ama malesef o bebeğimide 5 aylıkken ölü doğum yaptım) Gebeliğimdeyim etten tiksindim turşu yemek istemiyorum çok şükürki doğumuma günler kaldı (çarşamba gün vericek doktorumuz) inşallah sağsalim oğlumu alıcam kucağıma rabbimin izniyle
gamzeli27 Meleq Sağol canımsın Allah razı olsun ❤️ Sıcak süt Pekmez+Zeytinyağı ılıtması Bir de limonlu sıcak su içiyorum çok şükür iyi geldi Başka bişey içmekten korkuyorum 🥺
Meleq gamzeli27 Allah senden razı olsun canım..bi de covidken aileme uyguladığım bi tarif vardı 1 bardak sütü kaynatıp 4-5 diş sarımsağı ezip içine attım bi taşım daha kaynattım süzüp sıcak sıcak içirdim mucizevi bişey kesmişti öksürüklerini
Velaguv Hazalcemal amin çok teşekkürler benimle birlikte bebişini bekleyen herkes sağlıkla alsın kucağına inşallah