papatya981 Narmina95 patlamış mısır yanına soslu yoğurt yapın çok güzel oluyor 🤣🤣🤣🤣🤣 yoğurt nane pulbiber bandirip bandirip yiyin eşim mideszsin diyor ama ben seviyorum 🤣🤣🤣
Meleq Narmina95 ilginç mi bilmem ama bu havada dondurma yedim hala da deli gibi istiyo canım hastalıktan yeni çıktım yemeye de korkuyorum..
Seross10 Narmina95 bilir misiniz bilmem ama küt böreği vardır onu aşermiştim hiçbirşeyi de yok pudra şekerli bir börek ama canıma yeticekti sanki 4 senedir aklımın ucuna gelmeyen onu yemek istemiştim😁😁 onun harici yok
Narmina95 papatya981 denerim yarın😅😋Şmdi midem yanıyor azcık bişy yedmmi Nefes alamıyorm ama ağzmda durmuyor😩😩😀
iremcim Smyye1B bi ara acı biber turşusuna bende taktım kahvaltıda aksam yemeğinde herşeyin yanında bende yiyordum Allahtan geçti 😂😂😂
Smyye1B iremcim Ay sorma kayınvalideme de yiyorum diye sürekli gönderiyor yazdan kurmuş kendi bahçe biberlerinden 3 kavanoz bitti 17 haftada 🙈😅
Kubraa5353 Ben iremcim ben de aynı acı biber yiyorum yemekte. Sonra totom yanıyor ama kabızlığı önlüyor güzel alışkanlık bence 😂
gamzeli27 Meleq canımsın aynı hatayı bende yaptım üstüne bir de kar yedim çok pişmanım paroldan başka ilaçta kullanamıyorum çok kötü öksürük var inşallah bebeğime geçmez 🥺 Yediğime pişman oldum
eslem06_ Narmina95 daha geçen miğrosa gittim acılı turşu aldım bide duble dolgulu brovni birini Bi cebime birini Bi cebime koydum kasiyer baka kaldı vallah çok tatlıydı üstünede nadıl midem pöplük
iremcim Smyye1B ne güzel valla şanslıymışsın ama o kadar da yeme ben hevesimi alınca yemiyim diye bidaha acmadım kavanozu kaldırdım 😂
iremcim Kubraa5353 ahahah aynen acı biber iyidir bebeği sinirli yapar diyo kayınvalidem yeme diyor dedim ne alaka acıyı nasıl anlıcak o aynı annesi gibi acı yer büyüdüğünde de en kötü. Ama yok acı bebeği sinirli yaparmış öyle diyorlar 😂
Yasemincee Ben sokakta ki pembe güllere aşerdim gidip onlarla konuştum sohbet ettim sizi yemek istiyorum canım çok istiyor ama yapamam bu kadar delirmedim böcek vardır için de zaten diye diye kendime engel oldum ama hala aklımda 😅😅😅😅
Abc34 Yasemincee ahahaha sesli güldüm. Çok tatlısınız. Siz onlarla konuşurken kimse görmemiştir umarım 😂
Tupbebekile En enterans benim sanırım köyden sarı toprak aserdim. Saolsun yolladılar firinladim afiyetle yedim. Birde soba külü çok aserdim ama malesef ona ceserat edemedim zehirler diye