Burcusahinnn dilarakocc 28. Haftada hafif hafif başladı 35. Haftaya gircem baya arttı gün içinde sıkça kasılma yaşıyorum
BMelek dilarakocc yalanci kasilmam 17 de basladi 22 de dogum sancisina dondu sanirim 2-5 dakikaya arasina dustu magnezyum birseye yaramadi igne progestan kullandim oda birseye yaramadi suan tansiyon ilaci kullaniyorum mecbur bir bitmek bilmedi
Ikicocukluana dilarakocc 30 da çok hafif başladı 34 de arttı 36 da düzenli aralıkla geliyordu ama sık değildi bu gece 37+6 olacağız salı son kontrolüm var nst de yine aynı sıklıkta çıkarsa cuma planladığımız sezaryan çarşamba günü olacakmış
MihrimahVeAnnesiii dilarakocc 30+4 den beri ama benim nstde sancılarım da çıkıyor 50yi gördüm diyebilirim😂😂
aysebeyza Bende 29 da hissetmeye başladım şimdi 33. Haftadayım hala hissediyorum nst ye girdim sancı çıkmadı doktor magnezyum ilacı verdi çok ciddi bi ağrı olmadığı sürece bunu kullan diye
bhalclk Benim 22. Haftamda başladı şuan 27 haftalığım ara ara gelip gidiyor doktora gittim magnezyum verdi baya azalttı kasılmalarımı
dilarakocc Ikicocukluana benimde sol kasıgıma iğne batması gibi geliyoe gidiyor akşam yemegi fazla kaçırmışım biraz mutfak temizliyim dedimde 45 dkdır ayaktayım yeni oturdum sanırım ondan oluyo devam eder artık🤷🏻♀️
Bebegim000 30 da başladı şuan 37 haftalığım hala gün içinde sürekli olur özellikle çok ayakta kalınca, ancak dayanılmayacak bişey değil canım adet sancısı gibi asıl doğum sancılarında yerinizde duramazsınız diyorlar bakalım göreceğiz
dilarakocc Bebegim000 benimde ayakta kaldıgım için oldu galiba hem mutfak temizliyim hemde spor yaparım diyodum baya ayakta durdum odayı falan sildim biraz oturunca ağrıyı hissettim
Bilge_arya Ben 35 de başladı 38+ hergün gittikçe dayanılmaz gibi oluyor. Eşime dedim yalancı sancı böyleyse gerçeğini düşünemiyorum.
haticedunya Çatı ağrısı da yaşıyor musunuz ben bayağı yaşıyorum uzaninca ayağa kalkarken feleaket hissediyorum
Mucizem_211 MihrimahVeAnnesiii yaa sizin haftanız sanırım ilerde size bişey danışmak istiyorum benim karnım dünden çok sert bu akşam 31 haftalık olacaz ara ara Kasılmalarda oluyor bide çatı ağrım çok fazla ama karnım eskiden bu kadar sert değildi 31 haftalıkta mı sertleşiyor benim tüp bebek biraz korkuyorum da
Mucizem_211 dilarakocc 29 haftada başladı bu akşam 31 haftalık olacaz çok fazla artı bide inanılmaz karnım sertleşti çatı ağrısı başladı bu çarşamba kontrol var bakalım
MihrimahVeAnnesiii Mucizem_211 Bende 33 haftadan gidiyorum . Bu sertleşme ile alakalı çok sorun yaşamadım o yüzden ne desem yalan olur bende kasılmaya bağlı oluyor çünkü 😊
Ocakbebegi Mucizem_211 ben doktora sormuştum karnım sertleşiyor taş gibi oluyor diye artık normal yalancı kasılma bunlar demişti sizin haftalarınızdayken
Mucizem_211 MihrimahVeAnnesiii Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sandım haftanız baya ilerde 🙂
Mimik CerenArslan1 setlesiyor diyorlar, elini gobegine koyunca anliyorsun diyorlar… Ben bisey anlamiyorum🤔🤔🤔 Acaba bebegim hala dogum pozisyonuna inmedigi icin mi?… Basi hala yukarida…