Deletedmom547899 Tugba238 bende 1 defa gittim o zaman 4+6 haftalikti kendi hesabıma göre.keseyi gördü bebek için 15 gün sonrasına çağırdı hem bebek hem kalp atışı için.nedense çok tedirgin oluyorum heyacanliyim
kubranur_71 Yldzalra Bende duydum çok şükür ama kanamam var damla damla iğne fitil kullaniyorum düşük olmasın diye
Yldzalra kubranur_71 inşallah olmaz kuzum ya çok yoğun değilse biseu olamz inşallah burda bir kaç post okudum öyle gelenler olmuş sonra geçiyormuş inşallah biter seninkide
Deletedmom547899 Tugba238 Ben doktorumu değiştirdim istediğim bir doktora randavu açıldı 31ine erteledim mecbur. siz gittiniz mi güzel haberler vardır inşallah
Tugba238 Deletedmom547899 ilk fotografımızı aldık ulturasonda kalp arışını gördük ama daha duymadık kalp atışı ritimleri vardı
Adeka Yldzalra Merhaba bende 6 haftayim atış duymadık malesef yavaş atıyor dedi haftaya bir daha gidicez😔 siz duydunuz mu?
Yldzalra Adeka ben duydum tam 7 haftada üzme kuzum moralini 1 haftada bile ne kadar çok büyüyor haftaya duyarsın inşallah daha hızlı atmaya başlar bol bol dua et cnm