Leylayz Flz-kuku ben uyumaya korkar oldum hep sağ sol dönmekten, wc ihtiyacı çok oluyor birde bacak ve kuyruk sokumu ağrısı 🤦 Allah yardımcımız olsun
ahsennazli Flz-kuku ben 32.5 cok kotym ya akıntım cok var normal mi sizdede varmııı bide vajina kemiğim öyle bir agrıyor gceleri kalkınca ozelkle dogum yaptım yapcam diyoru. allah korusun
Kbra41 Flz-kuku sabahları bir ton odun taşımış gibi yorgun kalkıyorum yatakta yatmak işkenceye dönüştü son zamanlarda. koltukta yatmak daha rahat geliyor gerçekten.😢
Flz-kuku Leylayz yatağa bende gitmiyorum bu saat oldu koltuktayım sırf sağa sola dönmek canımı acıtıyor diye çoğu gitti azı kaldı az daha sabır sağlıkla kavuşalım bebişlere ❣️
Leylayz Flz-kuku aynen öyle amin inşaAllah ne yapalım bebelerimiz sağlıkla doğsun da bekleriz birkaç hafta daha
Gizmo90 ahsennazli yok yok yapmayız 😂😂 yani inşallah hiç aklıma getirmiyorum 😂😂 37 de gelsin istiyorum
Flz-kuku Kbra41 evet koltuk daha rahat sabah yorgun ağrılı uyanıyorum Allahım hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza 🤲🏻
Gagi Hala uyanığım uyuyamiyorum. Deli gibi uykum var 11 den beri yataktayim. Karnimdaki sagolsub 5 dakika durmadi. Bu kadar cok hareket normal mi acaba. Yanim da bir de sabah 8 de uyanan 3 yaş ergeni var 😂 Yarim saatte bir tuvalete gidiyorum delircemmmm
Flz-kuku Gagi 😁 İnan bende şimdi yatağıma geldim deli gibi geziyorum evde 18 aylık bir oğlum var çok şükür oğlum uslu biraz pek yormuyor beni ama ister istemez istisnalar oluyor Birde kızımız olacak hayırlısıyla bekliyoruz ❣️
Gagi Flz-kuku Ay bizim de ilk oğlan bu kız😊😊😊 benim oğlan biraz hareketli 3 hafta annemde kaldım 2 haftadır kayinvalidemdeyim. Rahattım. Yarın evime geçicem. Hepimiz başka sehirdeyiz . Ay Çok zorlanicam. Ne güzel yemek falan da yapmıyordum . 33 haftalık oldum. Artık gidip hazırlıklarını yapmam lazim
mom2609 39+6 ağırlaştım ama malesef doğum belirtisi yok. Gece olunca huysuzlaşıyorum çünkü rahat uyuyamıyorum.
Flz-kuku mom2609 Yaaaa kıyamam senin ki eli kulağında son günler çok zor biraz daha sabır sağ Salim kavuşun inşallah 🥳❣️
Flz-kuku Gagi İyi ki anneler var eksik olmasınlar hiç ömürleri uzun hep bizimle kalsınlar 🤲🏻❣️ bende çok rahat ediyorum ikisinede gidince hazır yemek hazır sofra Missss gibi kahve desen sıcacık 😁
Gagi Flz-kuku ayy evet allah başımızdan eksik etmesin analarımızı. . Bak saat 4 oldu hala uyuyamadım ya 😭😭😭😭
Pembegul Ayy burda yazilanlarin hepsi bendede var :( 34+4 ve 2 haftadir uyku uyuyamiyorum saga sol donmek cok zor. Her sese uyaniyorum. Gece bol bol wc 😅 sabir. Saglikla kucagimiza alalim bebisleri insallah🧡