Tubadgn_ Kızlar aranızda ilk doktor kız diyip ilerdeki haftalarda erkek dediği oldu mu biz su an öyle bi sorun yaşıyoruz🙃🤦♀️🤦♀️
Elfs Tubadgn_ 12-13 kız dedi 18 de erkek. Ben etrafımda hiç değişen duymamıştım çok alışmıştım o kadar kötü oldum ki şimdi oğluşuma da alıştım ama 😍😬
Bir_abla Tubadgn_ fotosu var.mı bize 14 kız 17 erkek 20 kız 30 erkke dendi doğumda kız çıktı ha aralarda da kız veya erkek diyenler oldu tabi 😁
DilanElizz Tubadgn_ 15 de kız 17de erkeğe benziyor dedi ama bacakları kapalıydı detaylıyı bekliyorum hayırlısı olsun inşallah 😍
Tubadgn_ Elfs ya doktor 13 haftalikken kız gibi dedi başka doktor dün erkeğe benziyor dedi kafam çok karışık bide buradaki yorumları okuyunca allak bullak oldm😄☺️🤦♀️
Tubadgn_ Elfs Wonderful_mom https://resimyukle.io/g/VFHSVcpKtC Buda ultarsyon anlarsanız eğer tahminlerinizi bekliyorum☺️☺️
Elfs Tubadgn_ yok neresi neresi onu bile anlamadım 😂 kim ne derse desin detaylıyı bekleyin bence orada dış organa değil iç organlara bakıyorlar. Ben de emin olmak için detaylıyı bekliyorum çok az kaldı çok şükür 4 gün.
Tubadgn_ Seyma_61 bende özele gidiyorum normalde özelde yanılma olmaz diyorlar ondan sordum ama oluyormus 😅🤦♀️🥰