Narmina95 Geceleri uyuyamayan hamişler saat kaç gibi uyuyorsunz??napıyorsunz geceleri??Sinir bozucu oluyor ya gece uykunu alamıyorsun
35SD28 Narmina95 wc den uykuya sıra gelirse uykuya dalabiliyorum. Eskisi gibi rahat değilim top gibi oldum. Sanki yüz üstü yatıyorum gibi göbek ağrım oluyor 🤷♀️🤦♀️
Leylayz Narmina95 valla şuan oturur vaziyetteyim uzanmaya korkuyorum sağ sol uyuştu resmen ayrıca wc ihtiyacı yüzünden sürekli kesim uyku
Krkrm-02 Narmina95 gece 3-4 de uyuyorum bazen hic uyumuyorum resmen sabahi izliyorum 😣 derin derin uyumak nedir unutum 😢
Narmina95 Ikicocukluana yaaa bende öyleym yaaa Sanki yatak batıyor😅😩😩Sabaha karşı uykum geliyor ondada Tualete gitme sorunu uyutmuyor 🥶
Ikicocukluana Narmina95 allahtan o kadar sık tuvalet derdim yok ama uykusuzluk beni çok yoruyor neyse haftaya ben rahat ediyorum artık karnımda değil kucağımda olacak kısmetse kızım 🥰🥰
Sapsikanne Doğuralı 7 gün oldu meğer hamileyken ne kadar çok uyuyormuşum 7 günde 7 saat uyumamışımdır bugünlerin kıymetini bilin gece olmuyorsa gündüz bol bol uyuyun:)
Narmina95 Sapsikanne Yaa o kadar diyorsunuz yanı😅Bu günlerimz fragman heralde🤧Film cocuk olduktan sonra başlıycak.peki baş ağrısı falan olmuyormu uykusuz olduğunuzda???Bende baş ağrısı yapıyor uykusuzlk sersem gibi oluyorm
Sapsikanne Narmina95 baş ağrısı pek yapmadı ama sinir yaptı:) bir de uyku sersemi geziyorum sürekli :)
Nazgul-2022 Selam nöbet arkadaşlarım. Uykuya hasretim sırt ağrısı kaburga altında sıkışma bacak ağrısı. Bi doğsa rahatlasam