Eysaa Kızlar herşeye ağladığım için odun kocam hep alay ediyo benimle 😫 böyle aşırı duygusal bi film önerinde kocamla birlikte ağlayalım 😁
Happyyy Eysaa Türk sinemasından umut diye bir film çok güzel kesinlikle tavsiye ederim her izlediğimde ağlamışımdır
FatmaSalamBayram mercimek ayy ağla ağla içim çıkmıştı devamı olsaydı bi 3 saat daha izlerdim. Bollywood filmlerine aşığım
mercimek @FatmaSalamBayram ben de öyle valla bi kaç kez izlemişimdir bu filmi ve hepsinde de aynı duygular içinde ağlaya ağlaya🙄 bolywood kesinlikle👍🏻
Eysaa Kızlar inanmayacaksınız ama söylediklerinizin hepsini izledik hiç birinde gözü bile dolmadı adamın 😁
Eysaa Hücre 7 mücizesi Harika bir film hele ki babalar için mühteşem kesinlikle tavsiye ederim..bi bu filmde gözleri dolmuştu ben ise salya sümük izlemiştim 😊
Mucizem Benim eşimde duygularını içinde yaşayan bi insan. Dünyanın en güzel kokusu filmine gitmiştik bide yeni düşük yapmıştım baya salya sümük ağlamıştı. İzlemediyseniz bi izleyin derim.
gizemmm Ode to my father Aşırı duygusal bir film. Televizyonda denk geldi izlemiştim hala bazı sahneleri izler ağlarım. Kore savaşında kaybolan iki kardeşin hayat hikayesini anlatıyor
gizemmm Eysaa aynı Benim eşimde kolay kolay duygulanmaz 🙂 bu dediğim filmden bahsettim çok fazla duygusal olduğu için pek izlemek istemedi. Benimde ayla filminde gözlerim doldu sadece çok duygulu biri değilim 🙂 karı koca duygusal değiliz galiba 🙂
Eysaa gizemmm hücre 7 mücizesi bunu izleyin birlikte..bak bakalım ağlamayacakmısın😁bunda gözleri dolmuştu benim adamın