aslhansrc1 10+6 günlük hamileyim limon tuzlayıp yiyorum limon diyince bile agzım sulanıyor sizdede oldu mu ? 😁 cinsiyeyle alakalı yorum alabilirmiyim ?
Zehragniken aslhansrc1 off benimde canım yesil erik istiyor ne yapmalıyım bu saatte nerden bulcamm😆gecen rüyam da gördüm resmen erik havuzunun içindeydim o derece
Gamzeates aslhansrc1 hamileliğim ilk zamanlarından beri limon arkadaşım ama oğlum oluyor 😂 13 haftalığız
Smyye1B aslhansrc1 kavanozlarca turşu bitirdim tuzlu ekşi zeytinler yedim tatlı hiç istemedim limonla arkadaş olduk sonuç erkek bebek bekliyorum 🥰
aslhansrc1 SerraveAnnesii evet ye tatlıyı çıkar hakkıyla alakası yok ben ilk hamileligimde ekşi çok yerdim oglum oldu 🥰
Serenity12 Zehragniken eşerenanne.com gibi bir site vardı googledan bakın. Mevsimi geçen ürünlerin satışı yapılıyor oradan sipariş edebilirsiniz
Zehragniken Elif291021 evde kivi varmış kızlar. Ayıptır söylemesi canınız çekmesin şimdi gece gece onu tuzlayıp yedim napiyim biraz da olsa bastırdı
[silindi] Bende işyerinde limon kolonyasini avucuma döküp kimse görmeden yalamistim 🙄🤣 oğlum oluyor hamileligimin ilk başından bu yana limon ve çilek zaafım var 😄