sanis Kızlar kaçıncı haftanızda detaylı ultrasona girdiniz ben şuan 19 haftamdayım tam acaba ne zamana randevu alsam ♥️
Zeynepgl sanis 21+4 giricem ben yarından sonra canım doktor 21 lerde daha iyi dedi daha büyük olduğu için net oluyomuş 20den sonra yaptırılabiliyor ☺️
Mehtapca06 sanis 20/24 hafta arası ama bence 22 perde al ben ilk gebeliğimde 20. Haftaya girer girmez almıştım doktor iki hafta sonraya çağırdı dedi ki hala olması gereken bazı ölçülerde değil organların bir kaçı boşuna strese sokmayalim iki hafta sonra bakalım
sanis Mehtapca06 teşekkür ederim yorumun icin cnm o zaman 3 4 hafta bekleyim acele etmeyim sonra gidim tam emin olundugunda❤️
Lavinia21 sanis 18 sonlarında girdim pişmanım 🤦♀️ bazı organları gelişimini tamamlamadığı için 2 hafta çok büyük stres yaşadık. 2 3 hafta sonra normale döndü ama o stres bize yetti, keşke 21 22 Haftalarda girseydim diyorum
minikkuzuannesi sanis bende 17 oldum. Devlette 12 . Haftamda randevu almama rağmen 23. Haftaya zor verildi çok yoğun çünkü.