Kvser ah be canım benim 1 sene olmaması çok normal ve bunun için doktora gitsen seni kapıdan kovabilir yani o kadar rahat olman gerekiyor aslında. Eğer bu sana nasipse o birşekillde seni buluyor sen korunsan bebek düşünmesende hamile kalabiliyorsun . Nasip bazı şeyler ve herşeyin bir zamanı var buna inan. Bende 6 ay uğraştım ilk ay kimyasal gebelik oldu sonrali 5 ay olmadı son ayda hiç uğraşmadım o ay sadece 1 kere ve o kadar zamansız umursuz yumurtlama gününe falan hiç uymayan bir günde birlikteliğimiz oldu ondan gebe kaldım. Seninde zamanı geldiğinde olacak sadece buna inan 🙏🏻Bir Doktor anlattı kadının biri bebek düşünmüyormuş prezervatifle gebe kalmış sonra spiral taktırmış onunlada gebe kalmış sonra rahim kanseri olmuş ve yumurtalığının birini ve rahimin yarısından çoğunu almışlar ondan sonra artık imkansız gibi birşeyken kadın yine gebe kalmış. Akrabamızın yengesi menepozdan sonra 2 çocuk doğurmuş bunlar şaka gibi ama olabilen şeyler . Söylemek istediğim sen istediğin kadar iste yada uğraş savaş onun günü ne zamansa o zaman dünyaya gelecek . Dualarım hep senin gibi evlat isteyenlerle rabbim isteyen herkese en kısa zamanda kucağına almayı nasip eder inşallah güzellikler hep seninle olsun 🙏🏻😘