Melteminkuzusu kuzum 34+0 3120 gram 50 cm. Öncelikle genetik olduğunı düşündüğümü söyleyeyim ben 5 külo doğmuşum hem yapılıyom boyum 175 eşimde yapılı boyu 184 . Tüp mideliyim bir oturusta çok yiyemiyorum tamamen içini rahatlatmak için söylüyorum. Detaylıca anlatayım canım. Ben az ama öz yiyorum hergün et balık süt yumurta peynir vede sebze meyve tüketiyorum şekerim yok tesadüfen muzun kilo aldırdığına şagit oldum kendimede. Sabah kahvaltımı yaparım genelde bir yumurta kaşarlı omlet yanına azıcık peynir. Veya bir kavastan kaşrlı peynirli gözleme yaparım. Ara öğünde meyve genelde nar yerim yada portakal şekerim çıkar diye muzdan korkuyorum ama arada canım çekiyor bir hafta yediysem diğer hafta tüketmiyorum. Öğlen yemeği sebze - menemen ıspanak pırasa karnıbahar lahana sadma aklına ne gelirse ne varsa evde . Eğer yoksa ve keyfimde yoksa yarımdan daha az ekmekten tost yerim sucuklu kaşarlı. Akşam yemeğinedr genelde protein sebze . Yani ya tavuk yaparım ya et yaparım ya kıyma yaparım. Hafta bir balık salata yerim. Hafta bir yada iki haftada bir pilav makarna bulgur ekmek yerim. Varsa öğünlerde yoğurt yatmadan laktozsoz süt tercih ederim. 2 litre olmak kaydıyla bol bol su içerim daha fazlasına zorlarım. Ektrsa aldığım vitamin ı mom omega belki oda destekliyordur canım. Asla yemediğim şeyler asitli şeyler asla içmem kola vs asla. Ekmek çok nadir sert ekmek olursa yani yost gibi yada tavada börek gibi anca yerim. Bunları bebek için değil sağlıklo yaşam için yapıyorum. Zaten çok kilo almadım. İnan üşenmedim yzdım sadece ihtiyacın olursa diye. Ama kilo takılacak bişey değil sağlıklo olsunda yeter. İnsan şişko bebeişlere özenmiyor değil ama çnceliğimiz sağlık ve bide genetik faktörlere inanıyorum.