Arvintetk Hanımlar 39+5 günlük gebeyim yaklaşık 2 saattir ara ara sancılar geliyor hastaneye gitsem mi kararsızım
Elika0 Arvintetk sancıların düzenli olmaya başlayınca git canım bence. Benim doktorum 5 dakikada bire düşünce gel demişti ama yine doktorunu bilgilendir tabi özelde takipliysen.
Deletedmom_7156 Arvintetk bence bi git nts ye baglarlar sancin varsa önce utrosanla bakar rahim agzina acilman varsa alttam muayene eder ona göre yatış verir
Nnurdan Arvintetk cnm henüz erken bebeğinin hareketlerini takip et ve sıklaşmasını bekle bence tabi suyun kanaman olmazsa
Elika0 Arvintetk sancı sürelerinizi takip edin.. sıcak bir duş alıp gidin isterseniz haftanız da ileride çünkü baya
Arvintetk Gmz34- hastaneye gitsem hemşireler öldürüyor insanı alttan bakıyorlar bu sefer her defasında açılma var mı diye
Arvintetk Deletedmom_7156 sancılarım devamlı değil ara ara geliyor doktora gitmekle korkuyorum sürekli alttan bakıyorlar
Deletedmom_7156 Arvintetk bende öyleyim korkuyorum sanci gelince gitmeye ama ara ara gelip sonra düzenli hale girebilir bide haftanda büyük zaten önce nts ye baglar sonra utrosanla muayne eder git derim
Aselinkooo Arvintetk canım git bence Alttan bakmasalar nasıl anlıcaklar ki açılma olup olmadığını yada doğumun başladığını. Alttan bakma da tetikler belki daha çabuk açılma olur risketme sen hastane uzaksa hele. Bi muayene olmakta fayda var. En azından nst çekilir
minikkuzuannesi Arvintetk önce sakin olun ve dakika tutun eğer 5dk da bir düzenli bir şekilde geliyorsa beklemeden gidin. İnşallah hayırlısıyla sağlıklıca kucağınıza alırsınız. Allah kolaylık versin 🤲
Husneeeeee Arvintetk BEnce biraz daha bekleyin yakınsa hastane sıklaştıginda gidin bnde şuan 39+3 oldum iğne batıyo arada bı sanki uygulamaya göre 4 gün kaldi
Nnur1 Arvintetk sizin sıklaşmış sancılar. Allahın izniyle çok kısa sürede doğurursunuz. Doktora gitmenin zamanı gelmiş geç olmadan hastane çantanızla gidin derim, ben de 39+5 de doğurmuştum 🥳 sağlıkla gelsin bebişiniz 🥰