YaseminMehmet2 3 ay önce hamileydim bos gebelik gecirdim simdi tekrar bebek istiyoruz ama adetim düzensiz yumurtlama günümü hesaplayamiyorum bu ay umitliydim ama dün gece adet olmusum ne yapmam gerek nasil bi yol izlemeliyim hamile kalmak icin moralim cok bozuk
Patito__ YaseminMehmet2 cnn bos gebelikte once akla catlama sorunu gelir bu sebeple doktor kontrolu altnda yumrta buyumesini takip ettirin ve nuhtemelen catlamaniz olmuyorsa size catlatma ignesi verecektir dr a bu konuda muhakkak gdin bir skintiniz yoksa da bilirsiniz en azindan
sudamlasi YaseminMehmet2 moral çok önemli stresten uzak dur yumurtalama günlerini takip etmen yeterli bende daha önceden boş gebelik geçirdim üç ay sonra hamile kaldım beklemediğim anda oldu Allah nasip eder inşallah🙏🏻
Kardii Stres çok önemli hususlardan biri canım sakın kafana takarak stres yapma düşünme dicem ama zor biliyorum ama düşünmemeye çalış aklına geldikçe şarkı söyle ben öyle yapıyordum hayatında ne olursa olsun kimseye stres yapma üzülme bebek olmasa bile beyine sen sinyal yolluyorsun çünkü bide folik asit kullanmaya başla doktoruna danışarak kahve en büyük korunma yöntemidir kahveden uzak dur bir müddet ve 3 öğün süt iç ben öyle yaparak hamile kaldım tabi bide Rabbim e hergün dua ediyordum 🙏 Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eylesin inşallah 🙏🙏🙂
YaseminMehmet2 İnşallah o kadar çok istiyorum ki kahveyi bilmiyordum çay bardagiyla iciyordum bide bundan sonra daha dikkat edecem çok teşekkür ederim
Kardii YaseminMehmet2 kahve kola asitli ve kahve türü şeyler gerçekten çok etkili korunma yöntemi onları bir müddet hayatınızdan çıkartın sizde olan gelişmeleri farkına varacaksınız çar bardağı fincan hiç farketmiyor sonuçta kahve canım :)
Papatyamoms Canım instagram da birgebeningunlugu var , yumurtlamani takip etmen lazım sonuçta şans 24 saat kadar kısa bir süre ovulasyon testi alıp verdiğim hesaptaki arkadaşa yazarsanız gün gun sizi takip edip yardımcı olacaktır takibini yapıp hamile kan arkadaşlar çok bir ücret talebi yok kesinlike ovulasyon testini n11 gittigidiyor gibi sitelerden alırsan daha uygun almış olursun bi bak derim
YaseminMehmet2 Adet düzensizliğim var bos gebelikten sonra ya 31 gunde adet oluyorum yada 24 gun de sastim kaldim
YaseminMehmet2 Rgittim doktora hic bi sorun yok hamile kalir kalmaz gel dedi sadece folactive verdi onu kullaniyorum
Patito__ YaseminMehmet2 ozaman bekleyeceksin cnm nasip bu isler istedigimiz zaman degil Allah nasip ettigi zaman olacak sen ovulasyob testi al onla hamile kalmak daha koly bnmde yumrtlama gnlern hep degisiyordu onu kullandm ck skur ise yaradi
BSbulut Canım bende geçtiğimiz ocak ayında hamile kalmıştım bebek gozukmemisti iki aylıkken de düşük yaptım yani benimde başımdan boş gebelik geçti. Seni çok çok iyi anlıyorum. Ancak yaşayan biri anlayabilir. Düşük yaptıktan iki ay kadar bebek düşünmedik korunduk. İki aydan sonra istedik. Ben hemen olur gözüyle bakıyordum çünkü ilk gebeligim istedik hemen oldu. Ama bu sefer hemen olmadı. Ben her olmayan ayda okadar şifresi yapıyordum ki anlatamam sana. Bende birşey mi var doktora gidelim deyip duruyordum eşime. Halbuki daha üç aydır istiyorduk çokta uzun süre değil ama elinde değil sitres yapmamak. Daha sonra ben geçtiğimiz temmuz ayında hamile olduğumu hissediyordum eşime içime doğuyor test alır mısın dedim. Adetime bir gün kala iki tane test yaptım ikisinde de silik çift çizgi çıktı. Ben nasıl sevindim anlatamam sana. Bir tane test kalmıştı onuda eğer adetim gecikirse yaparım dedim. Adetim bir gün gecikti üçüncü testide yaptım ondada silik çift çizgi çıktı. İki dakika sonra baktım ki adet oldum. Sanki dünyam karardı sok oldum dedim bu ne şimdi. Başladım bende kesin birşey var ben hamile kalıyorum ama gerisi olmuyor mu diye başladım ağlamaya. Doktordan randevu aldık ama doktora gitmek o ay nasip olmadı doktor gittiğimizde dogumdaydi geç gelir dediler. Eve geldik ben kendime bir söz verdim ne gelirse Rabbimden bu kadar kafana niye takıyorsun dedim. Telefonumda yumurtlama takibi yapan uygulama vardı onu sildim bakmicam ona dedim ben ona göre hareket ettikçe zorunluluk hissediyordum. Ne zaman istersek o zaman olcak dedim hiç kafama takmicam dedim. Hiç kafama takmadim ve o ay hamile kaldım. İnanır misin ve hiç ama hiç beklemiyordum. Şuan 6+3 haftalık hamileyim. Rabbime ne kadar sukretsem az. Ama şunu anladım kesinlikle kafana takmayacaksin. Şimdide gene boş gebelik olmaz inşallah diye dua ediyorum. Bayramdan sonra doktora gideceğim dua ediyorum ki bebegimizi bu sefer sagliklisiyla görürüz. İnşaallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın canım. Sitres sakın yapma. Yaşayan birinden tavsiye 😉 çok uzun oldu kusura bakmayın 🤗
YaseminMehmet2 BSbulut Allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin cok teşekkür ederim paylastigin icin her adet oldukca uzuluyorum bu kadar cok isterken Allahim banada nasip eder inşallah anne olmayi ve Allahim isteyen tüm herkeze bu duyguyu tattirsin