Durunurrrr Merhabalar reglim 6 gün gecikti cuma günü hastaneye gittim kan verdim Beta 167 çıktı keseyi göremedi Dr. bugün de akşam üstü kasıklarım çok şiddetli ağrıdı ve şimdi de baktım kanama gelmiş
Busranurtopal Durunurrrr o değerde kese zaten görünmez canım. Belki yerleşme kanamasidir. Mutlaka acile git ilaçla durdurabilirler kanamayı
aselinannesi06 Durunurrrr tekrar kan vermelisin canım bence kahverengi lekeyse normal olabilir ama yine doktora gitsen iyi olur bence
ElifKarata Durunurrrr canım bende dış gebelik geçirdim ben de hastaneye sağ kasığımın üstü ağrır vaziyette gittim çok ağrım vardı doktor dış gebelik dedi . Bence doktora git acilden giriş yap kanaman olduysa
hayat_23 Durunurrrr acile git beta ver bakalım düşüş çıkış var mı? Her kanama düşük değildir canınızı yorum okuyarak sıkmayın 😑
SevimnurBaaran Durunurrrr daha önce benimde başıma geldi canım. Kan verdim 258 çıkmıştı sonra dışarıdayken adet olacak gibi ağrım oldu ve birden kanamam başlamıştı hemen acile gittim kan verdim ve beta 150ye düşmüştü kimyasal gebelik demisti doktor
Merve-tezcan1 Durunurrrr canım bir an önce hastaneye gitmelisin. Betan daha çok az 3000 olmadan zaten kese görünmüyor diyor doktorlar o yüzden gözükmemiştir. Dış gebelik olup olmadıgını da 2 günde bir kan testi vererek anlayabilirsin iki katına çıkıyosa sorun olmuyo genelde. Yerleşme kanaması olabilir bi acile git derim