Buketnar Selam kızlar 😛 Ben bebek bezi olarak Prima Premıum Care yeni doğanını aldım. 3-5 kilo arası. İçinde 80 tane vardı. Acaba büyük mü aldım . Bilemedim 🤷♀️
[silindi] Buketnar bebeğim 3.5 kilo doğdu 1 numara prima premium care kullandık 1.ayına kadar. 2 paket gitti. Sizin aldığınız 2 numara oluyor büyük gelir bence
Adakus Buketnar hayır canım bende onu aldım ama benimkinde daha çok vardı sanırım zaten ilk doğunca 3 den asagı değiller bebekler
Buketnar [silindi] Teşekkür ederim numaraya bakacam şimdi hatırlamıyorum 🙂 hastanede minik yeni doğan bebekleri görünce acaba mı dedim 🤨
Buketnar Sulemrahkuzey 2,5 -4 kg arasıda vardı sanırım olmadı bir pakette ondan alırım 🙂 yedek kalsın bari , büyük gelirse her yerden çıkar kakası idrarı falan 😬😬
Buketnar Adakus evet ya şuan 3250 38+1 3500 kg falan doğsa kilo falanda alacak bunları göz önüne alarak öyle aldım ama hastane minik bebekleri görünce büyük mü gelir diye düşünüyorum 🙃
Adakus Buketnar aynen zaten en fazla o bezler bitene kadar kullanırsın sonra hemen 2 numara ya geçiyorsun o da yeni doğan ama sadece kilosu onlara uygun gitmek gerek
Sulemrahkuzey Buketnar aynen kalsın canım sonra 2 numaraya geçeceksin zaten 1 numara fazla kullanılmıyor çünkü büyüyorlar hemen o yüzden kenarda dursun ☺️