gamzenurbozdere Kızlar 5+3 günşük hamileyim kalp atısını ne zmn alırım acaba siz be zmn aldınız cok heyecanlıyım
Merve-0535 gamzenurbozdere ilk bebeğim de 7+1 de duymuştum. 2. De 7+6. Kontrol zamanıma göre öyle denk geldi ❤️🥰🎈
Aslaninannesi01 gamzenurbozdere yaa hamile olmanıza sevindim inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 6+1 de duydum Erhan hocaya gidiyordunuz tedavi ile mi oldu
gamzenurbozdere Edatkgz cok ii erken duymusdunuz bnde cuma kontrole gıdecegım o zmn 6+2 oluyor inş duyulur ya
gamzenurbozdere Aslaninannesi01 aa evet ethan hocaya gıdıyorum yok canım en dogalından🤣🤣🤣 erhan bey tup bebek dedı üç ay deneyın olmazsa yıne tup bebek deöişti amalıyat oldum yapısıklık vardı amalıyattan sonra bı defa adet okdum ıkıncıyı olmadım cok sukur
Nehir-Poyraz gamzenurbozdere karından bendede göremedik net alttan ultrasonla hem kese hem bebek gördük 🤲🏻
Cigdemm1 gamzenurbozdere ben 5 haftalıkken gittim kese falan gözükmedi hatta tahmin bile gözükmedi dedi 10 gün sonraya randevu vermişti pazartesi hayırlısıyla gidecez bakalım bizde bebişi görebilir miyiz pazartesi 6+4 oluyoruz 😊
hafsam_omerim gamzenurbozdere 12 haftalık hala daha duymadım😀 doktor dinletmiyor ekranda görünüyor gerek yok dedi
gamzenurbozdere hafsam_omerim neyyyy ne saçmalık biz o sesi duymak için ne zmndır canalıyotuz öle sacma seymi olur