Filee minikkuzuannesi banada 17. Haftada kız dediler kesin bikac alışveriş yaptım. İsmini bile karar verdik 🙈 detaylı ultrasonu bekliyorum inşallah değişmez çok net konuştu doktorumuz
nmtock41 minikkuzuannesi bana 15. haftadan beri erkek deniliyor prof. baktı onun söylediğine de güveniyorum son ultrasonda resmen pipisi görüldü artık değişmez heralde 🤣
Klcaysgl Yaaa ben garanti olsun diye 17 haftalikken gittim erkek dedi ama burda o kadar çok okudum ki değişti diyen o kadr hazrlik yaptim pazartesi detayli utrasyon var kiz derse diye düşünüyorum 😅
minikkuzuannesi Klcaysgl valla bende merakla bekliyorum zamanla herşey pahalanıyor almaya başlamak lazım ama şüphedeyim
FeriDee Klcaysgl bana da 17. Haftada erkek dediler perşembe gittim kız dediler 😊 bende ayrıntılıyi bekliyorm
Aleynasvr Klcaysgl banada 17 de erkek dendi kesin dediler ama inşallah değişmez bende bi şeyler almaya başladım isim bile düşünmeye başladım değişirse şok😀😀
minikkuzuannesi sema_altas55 inşallah ya erkekte yanılma olabilir ama kızda düşük ihtimal diyorlar bilemiyorum 🤭
Filee minikkuzuannesi değişin yapılabilecek yerlerden alabilirsiniz lcw e bebek vs ben buralardan aldım değişirse de cinsiyeti sıkıntı olmaz diye günden güne hersey zamlaniyor çnku
Damli prensessannesi22 12+3 de kız kesin dedi 16 da erkek kesin dedi detaylı da erkek olduğu netleşti
mammaaa33 FeriDee net pipi gördünüz mü ? Devlet ultrasonları da biraz kötü özelde de mi erkek dediler
minikkuzuannesi nmtock41 değişmez inşallah da bende opr dr a baktırdım pipisi bu kadarda küçük değilse %99 kız dedi ama burda değişen insanları gördükçe hayretle okuyorum. 17 olduk her geçen gün herşeye zam geliyor ama brnim birşey alasım gelmiyor 😁😁😁
minikkuzuannesi nmtock41 bende bir süre öyle yapacağım mecbur ayrıntılıya taa 23 haftaya randevu bulabildim inşallah hayal kırıklığına uğramayız. 😀😀