Handekrkr Kızcelerim , göbüşünüz kaçıncı hafta da belirdi iyice 🤗🤗 .Bende 15+6 yım , artık belirdik iyice , minik topçuk gibi belli oluyor.Sizde durumlar nasıl 😬 gelin sohbet edelim biz bize 💋
Suigeneris Handekrkr benim de 15+4. Bebişin gündüzleri benden habersiz gezmeye çıktığını düşünüyorum. Gündüzleri karnım yok, akşama doğru hoop kocaman karın. Gezip tozup akşamları mekana dönüş yapıyor sanırım 🤔😂
Handekrkr Asel2520 oy maşallah 🧿 😍😍 . bende önceleri emin olamadım göbek mi bebek mi diye ama artık bebek belli yani 😀.Benim ilk gebeligim 🙈
Handekrkr Suigeneris ay yeminle aynıyız 😂😂😂 gündüzleri sönüyor gibi , gece olunca böyle yarım karpuz gibi şişiyor 😂😂 aynada bakınca ben bile sasırıyorum acaba göbegimi mi bilerek mi şişiriyorum diyorum ama yok yani imkansız 😂😂
Suigeneris Handekrkr ayy iyi oldu bunu söylediğin tek değilmişim. Bi ara kafam da mı uyduruyorum acaba oldum çünkü 😂
Handekrkr Suigeneris benim 14.haftaya kadar hep dalga geçti benimle inanmadı 😂😂 o göbektir göbek dedi hep 😂😂şimdi kendi gelip bakıyor karnıma
Handekrkr Suigeneris bende o espiriyi yapıyorum sürekli 😂😂😂annemlere takılıyorum bazen .kaç gram oldunuz , doktora gidebildiniz mi yakın zamanda 😍😍
Suigeneris Handekrkr 12 ocakta gitmiştim en son 80 grdı. Bakalım bi daha ki kontrol 8 şubatta, umarım bu kiloları benimle paylaşıyordur 😩 siz ne durumdasınız? İstanbulda mısınız?
Handekrkr Suigeneris aaa bizde 12 ocakta gittik 🥰🥰 .100 gram geldik biz 14 haftalıkken .Bir sonraki şubat 2 de .17 haftalık olmuş olacagız bakalım ne kadar olacak 😂😂
Suigeneris Handekrkr ayy maşallah 🥰 bizde 8.inde tam 18 haftalık olucaz inşallah. Yok ben tekirdağ dayım ama doktorum istanbulda gidip geliyorum.
Handekrkr Suigeneris 18 -17 bu haftalarda baya büyümüş oluyorlar ya 🥰🥰 günleri sayıyorum ben sürekli 😂kac günlük kac haftalık diye .aaa iyi en azından allahtan cok uzak değilmissin canım doktoruna .hiç kıyafet aldn mı dayanamayıp 🙈
Suigeneris Handekrkr ya ben süleymanpaşa da oturuyorum burada iki tane özel var iki hastanede de yenidoğan yoğun bakımı yok o yüzden güvenmedim istanbul olsun zaten sezeryan olacak dedim. Yaa sorma içim gidiyor ama tutuyorum kendimi. Ama bi tanıdığım ilk hediyesini aldı bere yakalık takım böyle arada bakıp ayy yapıyorum 😂😂 sen??
Handekrkr Suigeneris bende o yenidoğan konusunu falan yeni öğrendim arkadaslarımdan .bursada medicana hastanesinde doğum yapmaya karar verdik o yuzden nasip olursa insallah 🥰🙏🏼.ya biz geçen hafta cinsiyetini Öğrenince tutamadık kendimizi, bir kaç tane zıbın ve müslin aldık 😂😂 benim heyecanımdan dolayı oda .ama başladım artık ya , bugun bebek nevresim takımı sipariş ettim 😃 korkuyu çağırmıyorum artık .iyi şeyler düşünerek pozitif oluyorum .korkunca hiç birşey yapamıyorum ben
Suigeneris Handekrkr Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ya bende başlıcam sanırım. Geçen neden benim çocuğumun hiçbir şeyi yok diye ağlıyordum bu bi işaret sanırım 😂 isim belirlediniz mi?