Handekrkr Elifhi5 selammm 🤗🤗 bizde 15+6 yız.Miniğimiz büyüyor , bir kız 👧🏻 çocugumız olacak Allahın izni ile .İştahım açıldı 🙈 , gece acıkmalarım başladı , şaşkınlıklardayım .Sizde durumlar nasıl açlık konusunda 😀
sema_altas55 Elifhi5 16dan selamm bebiş iyi cinsiyet belli değişiklik olmazsa inşallah kız 🙈 iştah açıldı miyde bunlantısı gitti cok şükür 🙈♥️
seymosh Elifhi5 Elifhi5 ay ne güzel maşallah benimde 11. Haftada tahmin etmişti doktorumm 14. Haftada da onayladı erkekmiş ikinci oglusum gelicek hayırlısıyla
Elifhi5 seymosh hayırlısı olsun inşallah bana kız dedi ama ben detaylı ultrosonu bekliyorum ondan sonra emin olucam
Elifhi5 seymosh 20 haftalıkken ben ilk çocugumdada yaptırmıştım bundada yaptırcam en önemlisi bu herşeyine bakılıyor
seymosh Handekrkr ay maşallah bende hala bulantı ve herseyden tiksinmeye devam epey zorluyor bu durum beni umut ediyorum biran önce biter inşallah 🤲🏻
Elifhi5 Handekrkr saglıkla kucanıza alırsınız inşallah bende de aynı bulantılar bitti iştahım acıldı sürekli yiyorum ama daha hiç kilo almadım
Handekrkr Elifhi5 ay harikasın masallah ya 😀😀 . Ben kesin kilo aldım bu hafta , çünkü baya canım cekti bişeyler,Tartılmaya korkuyorm ama Pazartesi cıkıcam tartıya artık 😂😂
Handekrkr seymosh ayyy çok heyecanlı dimi 😍😍 maşallah size , rabbim korusun hepimizi🙏🏼.Heyecanla günleri haftaları sayıyorum sürekli bende 🥰🥰 heyecanlanıyorum karnım büyüdükce ,Karnın belirdi mi kuzu ? Nasıl ?
Fadimedemirogluu Kızlar sizin de karnınızda biseyler kıpırdıyor mu çok tuhaf 3 gecedir yatağa girince bseyler gıdıklıyor sanki 🤭🤭
Handekrkr Fadimedemirogluu bende gıdıklama gibi veya böyle cız diye bişey dokunuyor kayboluyor gibi hissediyorum 😍 acaba bebek mi ? Yoksa bagırsak mı ? Bence bebek çünkü cok sık olmuyor nadiren yani
Elifhi5 Fadimedemirogluu evet benimde 2 gündür var doktor olabilir evet ama bazen bagırsak hareketleriyle karıştırılabilr dedi