Azizaslan Kızlar benim göğüs ucum hiç yok yani şu üşüyüncede çıkangillerden değil tamamen içe kaçmış durumda sizce gümüş kapak mı göğüs kalkanı mı kullanmak lazım kullananlar lütfen fikir verebilir mi hangi markayı kullandınız ?
ElifB08 Azizaslan kesinlikle gümüş kapak ben çok faydasını gördüm. 1 gün bile çıkarmıyorum hep takılı. İnstagramdan aldım markayı hatırlamıyorum herhangi bi gümüş kapak markasıydı
MerveeD Azizaslan benımde bır tanesi dokununca cıkıyor bırı hep ıcınde bizde ırsi gögüs ucumuz yok napacagım bılmıyorum 😔😔
Azizaslan MerveeD bizimde öyle valla ablalarımında öyleydi hiç emziremediler bende martta doğurucam aynısı olmak istemiyorum 😒
MerveeD Selda96 gümüş kapagı cok duyuyorum cevremde fılan bende almayı dusunuyorum acıkcası yaradan bende korkuyorum malesef
ayseky gümüş kapağı düzenli kullanımda göğüs ucunu çıkardığını okumuştum burda başka bi paylaşımda isterseniz gümüş kapağı deneyin silikonlar bana çok hijyenik gelmiyor 😊😊
Azizaslan Kızlar tamam alıcam ama acaba markada fark ediyor mu fiyatlar 300-400₺ den aşağı değil yada 2. El alıcaz o yüzden diyorum kullanan varsa marka söylesin bi zahmet 😅