Nazlic3n Kızlar çanta hazırlayacağım ama Depend almam gerekiyor mu sizce ? Sezeryan olacağım sizce sezeryan yerine gelmez mi acıtmaz mı depend
iremss Nazlic3n ben büyük beden almıştm göbeğin baya üstüne kadr olmştu dikişe gelmedi hastanedeki süreçte hasta bezi eve çıkınca kanama yoğunsa depend yoğn değilse normal ped kullandm
kadifemsii Nazlic3n bende sezeryan oldum depend aşırı rahat asla rahatsız etmiyor ama benim pek kanamam olmadı o yüzden ilk gün kullandım oda aldım diye yani
aysnrsvs Nazlic3n sezeryan yerini acıtma falan olmuyor benimde kanamam çok olmadı aldığım için kullandım bir paketi bitirmemistim
Pretty_mommy Ben normal doğum yaptım, kurtarıcım olmuştu , 2 paket bitirdim normal pede geçene kadar.
Aylinulu minikveeannesi ben 165 cm 60 kiloyum doguma 2 3 hafta falan kaldi.M beden aldim rahat oldu ama buyukte alsam olurmus genelde herkes buyuk tercih ediyor l yada xl
Nurcanpehlivan Nazlic3n en önemlisi tabi ki gerekli doğum çantana koy kanaman oluyor ameliyattan sonra
minikveeannesi Aylinulu ben 1.68 suan 72 kiloyum tabi dogum yapinca 72 olmam biraz gider m olur.mu ki