mira_elifada Arkadaşlar beşinci seansıma girdim hamile olduğumu öğrendim hamile olup devam eden varmı ?
Nghnszer mira_elifada yapılıyo bebeğe de ni zararı yok sadece hormonlar değiştiği için doktor ve epilasyon yapanlar önermiyo kıl kökleri hareketlenir diye. Lazerde ışık uygulanır ve bebeğin olduğu yere kadar inen ışıklar değil. Radyasyon yok yani. Bende bayağı araştırdım
Leylayz mira_elifada ben hiç güvenemedim sonuçta net değil etkileri ben gebe olduğumu duyar duymaz seanslarımı dondurdum ne yapalım herşey bebelerimiz için😊
Nubar_Rr mira_elifada Hamileliyin ilk 3 ayında lazere gitmek tehlikeli ama 3 aydan sonra gide bilirsiniz
nmtock41 mira_elifada hamileliğimi öğrendikten sonra bi kere girdim canım acıdı sonrasında doktor da önermedi daha da gidemiyorum ne rahattım lazerliyken şimdi kara kara düşünüyorum nasıl olacak bu işler diye 😭
mira_elifada yasemineymenarin anladım cnm hayırlısı henüz gitmedim doktora ama kımisi diyo yapilabiliyomus
Deletedmom455465 Asko gitme zararlı. Gidip bebegi dogunca anormallikleri olan arkadaşım vardı. 1 yıl araştırdı doktor testler falan. Şimdi lazer ışını demisler sebebine
mira_elifada Nghnszer Ya bnmde etrafımdakiler diyo doktor yasaklamiyo ama yinede insan korkuyo cnm risk almayalım en iyisi☺️
nmtock41 Nghnszer aynen sebep sadece bu bebeğe zarar verecek bi ışına güce sahip cihazlar değil zaten öyle olsa çoğu iç organlarımıza vs zarar verir kol altı yaptırıyoruz mesela kalbe zarar verirdi töbe 🙃 estetisyen olarak çalıştığım için biliyorum ama doktor tavsiye etmeyince dinledim yine de ..
mmihri Lazere gitmiyorum ama lazer aletim var kullanma talimatında gebe ve emzirenlere önerilmediği yazıyor bende bıraktım.
Edanurkeles Gidilir diyolar ama doktorlar önermiyor bence de gitmeyin.Zaten hamilelik bitince gitseniz daha çok fayda görürsünüz.Malum hormonlar bozuyor hep benim bozdu yani tüylerim çıkmaya başladı tekrardan
Edanurkeles mira_elifada evett benim hamilelikten önce bitmişti nerdeyse ama bikini bölgem tekrar çıkmaya başladı bir de göbek bölgem ince ince tüylenmeye başladı hamilelikte oluyormuş genelde hormonlardan dolayı doğumdan sonra tekrar gidicem mecbur ☺️ Eskisi gibi çıkmıyor ama ince ince çıkıyor
mira_elifada Edanurkeles peki özel bölgede çok cikiyomuydu cnm yani hamilelikte nasıl aldın bnm daha senslarim vardı dondururum muhtemelen acaba çıksa nasıl temizlenmek gerekiyo
Edanurkeles mira_elifada canım eşlerimizin traş makinası oluyor ya onun kısaltıcı ucuyla alıyordum ben jilet ağda falan hiç kullanmadım çoğalmasın diye