Askar Kızlarrr bursada hangi özel hastanede eş girmesine izin veriliyor hem sezeryan hem normal yardım plaseeee 🤭
Btlsa Kubrailkan merhaba murat beye mi gidiyorsunuz acaba ben de ona gidiyorum da on gün sonra ikili taramam var sizin haftanız ileri nasıl işliyor bu detaylı ultrason işleri ücret vs nasıl acaba ☺️
Kubrailkan Btlsa merhaba hayır Merve olguna gidiyorum 🥰 detaylı ultrason için Merve hanım bana Esentepe ya da sonomar ultrason merkezini kabul ediyorum dedi. Esentepe Aralık ayında 800 civarıydı.🙄 Bizde 400 TL olan sonomara gittik. Çok memnun kaldik. 2 kez bakıldı her organına. Ve renkli fotoğraf verildi🥰 2li taramaya da 200 TL vermiştik tabi hepsi şuan zamlanmistir bunlar yılbaşı öncesi 🙊
Btlsa Kubrailkan ayy çok pahalıymış valla ya anadolu hastanesinde kendi ayrıntılı ultrasonları yok muymuş acaba ya sanki 4d ultrason diye yazıyor açıklamalarda ama
Btlsa ZeynepDua 10 haftalık henüz 2 hafta sonra ikili taramam var da merak ediyorum nasıl ilerleyecek süreç diye 😊 sizin ne kadarlık
ZeynepDua Btlsa sizin dha minnakmis masallah biz 17haftalik oldk cok sukur doktordan memnunsunz devam etmeyi duusnuyosunuz herhalde deil mi bilgi alisverisi yapalim dje soruyorm es aliyor mu biliyo musnz acaba
Kubrailkan Btlsa evett Merve hanım renkli açmaya başladı hatta bende ,devamlı gittiğim için sanırım 🥰 ama detaylı için başka dal bakması gerekli. Oyuzden birbirinden ayrılıyor kontrol olarak. Detayliya perinatolog bakıyor yada radyoloji uzmanı 🥰
Btlsa ZeynepDua normal doğuma alıyor sanırım Ben doktordan memnunum çok güzel ilgileniyor gittiğimde devam edeceğim ona :)
ZeynepDua Btlsa genel olarak bnde cok memnunm sadece msjlara biraz gec cevp veriyo ama onu da anlamak lazimdir hehalde 🤗 dha erken konusmamissinzdr muhtrmeln ama.dogum nrmal mi dusunuyosunuz
Btlsa ZeynepDua doktorla konuşmadım ama normal istiyorum bir aksilik çıkmazsa. Sezeryanın toparlanma süreci beni biraz ürkütüyor 😬 doktor bey numarasını veriyor dimi isteyince ben henüz istemedim ama lazım olacak gibi
ZeynepDua Btlsa Evt numarasini veriyor birde testleri sormstunuz orda yaptirmak zornda deilsinz sehr hastanesinde filan yaptirincada bakiyo bilginz olsn..
Btlsa ZeynepDua bana başta normal tahlilleri dışarda yaptır demişti şimdi 12. Haftamda ikili test için çağırdı tam çağırdı gün şehir hastanesinden randevu buldum ikili taramayı devlette yaptırsam bakar mı diyordum bakar heralde değil mi