Patito__ Nihan_35 adet dongm 33 gun arastrmalarm sonucu 19.20. Gnlerde yumrta catlar diyor sizinki kac gun Bakalm insallah goruruz ovulasyonu yda testlerdemi sknti vr acaba diiorm anlamadm
Nihan_35 Patito__ benim adetim 5 ocakti 10 bunda bitti 21 Ocak 27 Ocak arası gebe kalma şansı yüksek diyo yumurtlamayı 4 şubat diyo
Nihan_35 Mylove sen gene uyguna almışsın ben 30 ovu 2 gebelik 120 TL aldım😂 eşim bişi demedi ama strese girme Dr dediği gibi yapalım diyo hayrlisiysa olur diyor
Mylove Nihan_35 dediği doğru sitresi bırak bebek için yaklaşma eşine akışına bırak kadının da haz alması gerekiyormuş yapmak için yapınca olmuyormuş 🙏
Minisko9 Nihan_35 ben adet başlangıç tarihinden itibaren 25 gün sonra yumurtlama gördüm canım adetim düzenli polikistik over vs de yok yeni doktora gittim stres yaptıkça gecikti benim diye düşünüyorum teste devam et görürsün elbet zaten hiç çatlama yumurtlama olmazsa adet göremeyiz
Nihan_35 Minisko9 banada Dr adetten önce yumurtlayabilirsin demişti herlde öyle olucak teşekkür ederim 🙏🌸☺️
Zeynephilal Nihan_35 canım bende aynı şekilde yaptım ve ovulasyon testinde poztif görmeden hamile kaldım bence çok sağlıklı değil onlar gün aşırı ilişki daha önemli mfk yöntemini araştırmanı isterim
Patito__ Zeynephilal bnmde suan kasik agrlrm var ama test asiri silik birkac gndurde agrlrm vrdi insallah test yanls deildirde kacirmamisimdr gnleri
Patito__ Hamileligimde ovulasyn testiyle ikinci ayda kalmistm17. Gunde yumrtlamistm ozmnda adetm kesn 30 gunde birdi ama o ay gec yumtlamistm zten gec dollenme olmustu
hayat_23 Nihan_35 kuzum 10 aydır kullanan bir insan olarak diyorum. Asla alma kullanma . Çok kaygı stres ediyor . Olacağı varsada olmuyor. bıraktığım ay gebe kaldım. Gün aşırı veya, yumurtlama akintin varsa o günleri üst üste değerlendir. Naçizane fikrim🌸🥰
Nihan_35 hayat_23 yeni evliyim ilk denemem zaten onumuzdeki ay asla yapmam ben gene gün aşırı iliskime giriyorum kuzum çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏☺️🌸
Patito__ Nihan_35 o halde en gec 17. Gununde cift cizgi olur ama tabi dedgm gibi bakmak lazm ya testlerde bisy vr bnm kask agrlrm vr kac gndur ama test silik siz nerden aldnz testleri
Zeynephilal Patito__ ben 3 ay boyunca asla yumurtlama göremedim ama göremediğim halde son ay mfk yöntemini uygulayarak bir ayda gebelik elde ettim
hayat_23 Nihan_35 kesinlikle kuzum. Ben 1 sene kullandım valla boşuna stres oldum . Hem daha yenisin stres baştan olmamalı. Gün asirida spremler de asiri kaliteli oluyor bu arada 🌸 Allah hayırlı evlat versin
Patito__ Nihan_35 biliyorum orayi bnde fittigidiyordn aldm bakalm artk bunaybgorrmessk onmzdekinayda yapcm yine yoksa zten testlerbozuk kesnlikle zaten c cizgisi bile tam koyu deil tuaf geldi bana oncekindenkllandklrm bole deildi
Nihan_35 Zeynephilal ya ben oraya baktım ama onun ilişki günleri tuhaf 3 2 2 3 falan diyor bide karısim her yerde yokki
Zeynephilal Patito__ hoca 21. Günü değerlendirin diyor pcos lular için beslenme şeklide var telegramfa grup var hatta