Merve1200 Gizemmmmmmkync merhaba canım geçmiş olsun enfeksiyon olabilir yanman vs varsa mutlaka doktoruna demen gerkiyor en azından sana toz verir geçer ya da fazla su içmiyorsun ondan da oluyor akıntın kokulu sa enfeksiyon olbilir ama bende de vardı doktora danıştım hamilelikte normalmiş sarı akıntı ama yinede idrar ve kan verdim kendim istedim sonuç daha çıkmadı inşallah yoktur
sdr12bd Gizemmmmmmkync bende de o haftalarda vardı şimdi 13 haftalık oldu bugün biraz kanamam vardı doktora gittim hemen çocuk iyi bişeyin yok deyip gönderdi 😒🙄 ultrasonu söküp eve getiresim geldi meraktan çatlıyorum 😏
Happymami Gizemmmmmmkync Bende sarı akıntı için gittim doktorum tahlil yaptı temiz dedi hamilelikler de lekelenme olur dedi enfeksiyon olmadığı sürece sorun yokmuş 🌸🌸
Gizemmmmmmkync Bebisbekleme idrar kültürü yapıldı ama bir problem görünmedi. Günde 1 buçuk litre anca içiyorum su sanırım su içmediğimden..
Gizemmmmmmkync Xsxs ben su içmiyorum susuzluk mu yapıyor diyordum siz su içiyormuşsunuz sizde de varmış. Doktoruna söyledin mi ne dedi
Xsxs Gizemmmmmmkync carsamba kontrolum var sorucam bakalim gebelik oncesinde idrar yolu enfeksiyonum vardi o mu tekrarladi acaba bilmiyorum bir de adet agrim var o agri sonrasi geliyor
Gizemmmmmmkync Merve1200 anladım canım bende verdim idrar da kanda ama birşey çıkmadı. Doktoruma bi dayan ki gittiğim de söyleyeyim yine de
Glsh14 Ben gunluk en az 3 litre su iciyorum.hatta bazen daha fazlasini.benimde akintim surekli sari geliyor kokulu degil ama doktoruma soylicem yinede bi tahlil yapmasini isticem
Glsh14 Gizemmmmmmkync Suyla ilgisi olmayabilir.ama yinede yeterli bi sekilde su icmek cok onemli ihmal etme :)
Gizemmmmmmkync sdr12bd hahaha hepimizin isteği eve birer tane ultrason cihazı :) çok geçmiş olsun canım benimde vardı kanamam şükür geçti bi daha olmaz inşallah bende gitmiştim bişey yok demişlerdi. Aman olmasında ☺️
sdr12bd Gizemmmmmmkync teşekkür ederim amin inşallah biran önce şu süreç bitsede sağ Salim görseydik sinir stres sahibi oldum mide bulantısından yeni kurtulmuştum bide 🙄 nolurdu instada ki süslenip canımız bugün bunu çekti diyen keyifli hamilelerden olsaydım bende 😀
Babysharkk Gizemmmmmmkync progestan fitil kullanıyorsan o vajina enfeksiyonu yapıyor :( koyu sarı akıntı, vajinada yanma, şişlik, kaşıntı, tahriş gibi belirtilerin varsa doktoruna danışabilirsin