Burcuburcucu Gonalf kullandım perşembe günü de çatlatma iğnesi vuruldum ama çok şişlinlik ve sağ ve sol alt kısımda sancı var bu normal mi yoksa acaba yumurtam mi catlamadi
Merve352 Burcuburcucu Ağrın olur catladigi için… Tüp bebek için galiba. Yumurtan alındığı zaman adet gibi 4-5 günlük kanaman olacak yanında ped götürursen iyi olur. Karnın patlayacak gibi oluyir yumurtan alındıktan sonra… Bende transfer olacam bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkinda
Tomrishatun Burcuburcucu o igneler hiç öyle yan etki yapmıyor canim sasirdim sizin yorumunuzu gorunce
Burcuburcucu gizzzy35 bana normal ilişki verdi umarım tutar ben acaba dedim yumurta catlamiyor mu da ağrı yapıyor böyle
Burcuburcucu Merve352 yok canım sadece gonalf iğne verdi sonrasında da çatlatma iğnesi verdi doğal ilişki olsun dedi .. seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah canım sen de kaç yumurta oldu peki
Merve352 Burcuburcucu Gonal f kullandım sonra da cetrodite verdi sağ ve sol tarafa vurmam için 2 tane çatlatma ignesi vurdum ben yani… belki senin 1 çatlatma iğnesidir. Çatladiktan 2 gün sonra topladiklarin da 14 tane yumurtam gelişmişti 11 i dolu cikmisti… Eşin de test verdi dimi
Tomrishatun Burcuburcucu hicbirsey ben hastaneye gidiyordum vurulması için evime yakin diye kendim gidip geliyordum normal standart birsey olmuyordu
Merve352 Burcuburcucu yok anladım gün aşırı 2 günde bir ilişki demek istediğin anladım seni zaten de… Bu çatlatma gibi işlemler öncesinde eşinde test verdi mi sperm testi baktı mi hoca sonuçlarına eşinin de.. bazı Dr Ler kadın da bı sorun görünce erkeğe yonelmiyor ondan sordum
Burcuburcucu Merve352 söyle canm baktirmadik çünkü ben bir defa hamile kaldım ama düşük oldu malesef 16.haftada
Merve352 Burcuburcucu geçmiş olsun canım rabbim tekrarını yaşatmasın kan pihtina falan bakmislardir o zaman genellikle düşük kan pıhtısından oluyor. Allah kucağımizi boş bırakmasın 🤲
Linaaaa1 Burcuburcucu bende kullandım ilaçları ağrım olmuştu benim doktora sordum yumurtalar çatladığı için ağrı olur demişti
Linaaaa1 Burcuburcucu ben ilk bebeğimde de tevadi gördüm tedavi gördüğüm aylar olmadı hsg çektirdik o Ay ilaç kullanmadım hamile kaldım. Şimdi ikinci için başladım tedaviye ama maalesef henüz hamile kalamadım
Burcuburcucu Linaaaa1 siz de klomen femara ve gonal f tedavisi aldınız olmadı da hsg çekildinz? Ben de onu Dr a sordum ama sen bir kere hamile kaldın ben tıkalı olduğunu düşünmüyorum dedi ama yine de acaba cekilsem mi bu ayda olmazsa