Elifikiz Kızlar ya o kadar kararsız kaldım kii… Hangilerini önerirsiniz herkes farklı bişi söylüyo 🤦🏻♀️
LawyerEce Elifikiz Bebek yağı ve losyonu olarak Johnson’s Baby kullanıyorum. Göğüs pedi olarak Baby me.
sedaa_aa Elifikiz bebek yağı önerilmiyor gözenekleri tıkadığı İçin ben losyon olarak Johnson’s baby mor şişeyi kullanıyorum çok memnunum. Şampuan olarak sebamed kullanıyorum Konak vs yapmadı. Göğüs pedi baby me kesinlikle
dilaradoyan LawyerEce göğüs pedi tam olarak ne için kullanılıyor? İlk hamileliğim ve bu ürünlerle yeni karşılaşıyorum. Neye yaradığını ya da neye ihtiyacı olduğunu bilmiyorum
Gizem93 sedaa_aa mor olan şise bedtime losyon olarak gecen mi sizin aldıgıniz. Bende ondan aldım ama umarım memnun kalırım. Yorumlarinda alerji yaptıgı yazıyordu aldiktan sonra gördum
Morprenses Elifikiz şampuan baby me yağ ve pişik kremi olarak bübchen aldım. Losyon almadım. (İçeriklerini araştırarak) Göğüs pedi henüz almadım
LawyerEce dilaradoyan Doğum yapılan ilk sıralar fazla süt taşabiliyor ya da vücut emzirmeye alışık olmadığı için kuruluk vs yaptığında kullanıyoruz.