Gizemmiis Nasılsınız kızlarrr ne şikayetler var sizdeee bende yavaştan sırt ağrıları kendini göstermeye başladı😂😂
Fasulyem2 Gizemmiis 22+3 popomun sol tarafı agrıyo bugün 😁 her gün bi yerden error veriyorum valla ikinci hamileliğim bu ☺️😁
Habibeyilmaztas Ben ne güzel bel ağrım bacak ağrım yok derken dün hastalığa yakalandım. Şuan bel ve bacak ağrımdan zar zor yürüyorum. Afedersiniz tuvalete bile çok zor gidiyorum. Korktuğum başıma geldi ve en kötüsü de parol dışında hiç bişey kullanamamak.. 😥
Habibeyilmaztas Gizemmiis Yok grip gibi değil ağzım burnum akmıyor ama başımda ağrı ve yoğunluk ve belden aşağımda müthiş bir ağrı var. Önce eşim hastalandı tam o atlatırken ben yakalandım. Sağolsun şimdi o bakıyor bana 😇
Gly37 Bende 23 hafyaligim serklaj oldum cok ayakta durmam yasak yatiyorum mecbur buyuzden kemiklerim agriyor
oglusumbenimcanm 23+4 günlük hamileyim bacaklarım çok ağrıyor kramp giriyor doktor magnezyum hapı verdim bakalım ise yarar mı
Gly37 Eda321 18hafyalikken oldum daha oncesinde 17hafyalik su gelmesi ile sonlandirilan bir gebeligim var surekli alttan muayene oluyordum acilma gorunce yaptilar