Ceren1calhan Bugün beta 185 olduğunu öğrendim ama henüz kesede görmedi doktor çok yeni dedi . Bilen birisi var mı korktum bi an
Reyhandemirbasaran Ceren1calhan iki gunde iki katina çıkması lazim canim ama korkma. Ben adet günüm 49 ile öğrendim kesem yoktu. 5 gun sonra 700 olmustu kesem yoktu. Iki hafta sonda yani 5+3 de kese gördüm. 7+3 de kalp atisi duydum. Kese icin sanirim degerin 2000 e gelmesi lazim
star3star Ceren1calhan merhaba ben tüp bebek tedavisi gördüm 3 ocakta transferimmoldj 15 ocakta(12 gün snra)kan değerim 978 di iki embriyo konulmustu 17 ocaka tekrar test istedi doktorum 4779 du ikiz olma olasılıpı var ve bende hayla kese görmedim 27 sinde çağırdı doktorum ilk değerden sonra tekrar test istiyo doktorlar değerinin katlanarak artması gerkiyor ve sonrasında 10-12 gün snra kese görünüyormuş.hatta bazısında daha geç görünenler bile olmus
Tubmavi 158le öğrendim ilk. Kese hiç görünmedi bi iki hafta sonra gittim 5+5teyken 5,5 mm kese göründü boştu. 7+1de gittiğimde bebeği gördük çok Zor bi şekilde kalp atışı duyduk
Tubmavi Tubmavi duyduk duyduk büyüdük artık takla bile atıyor ama o ilk zamanlar kese dolacak mı kalbi atacak mı diye beklemek hem çok heyecanlı hem stresli. Allah acısını göstermesin kimseye
hayat_23 Ceren1calhan korkma kuzum daha yeni, bu arada seninle aynı gün öğrendik gebeligi sanırım 🥰benimde değer 12 .. Keseye daha 1 2 hafta var..Sabırsızlık çok zor ama stresten uzak durmak gerek artık hamisiz🌸
FatmaVurucu gvncaglaa Kan verdiğinde beta hcg değerine bakıyolar canım ben mesela e nabızdan kendim bakmıştım beta hcg diyo altında da işte değerler var senin değerlerinde yanında yazar
Reyhandemirbasaran gvncaglaa kan vererek canim. Tahmini 8 gun sonra degerin 2000 lerde olur. Rahat kese görürsün.
FatmaVurucu Ceren1calhan son adet tarihinden itibaren hesapla bugüne kadar kaç haftalık olduğu ordan çıkar ama şunu unutma bazen geç döllenme falan olabiliyo eğer altı haftalıksa kesenin kesin görünmesi gerekiyo
Patito__ Ceren1calhan suan gorulmesi imkansiz 2000-3000 arasi gozukuyor hatta bnde 4000 de gorulmustu gec dollenmeydi
Ozge Ceren1calhan Son adet tarihinize göre gebelik haftanızı hesaplayabilirsiniz. Uygulama ayarlara son adet tarihinizi girdiğinizde bebeğinizin haftalık gelişimini de takip edebilirsiniz. 🥰 Bu arada kese 5-6 hafta arasında görünür. Kalp atışı için ideal zaman 7.hafta diyor uzmanlar.