Ebru18 26 Ocak Çarşamba günü doğum yapacak olan güzel anneler, haydiiiii birbirimize destek olalım, birbirimizi motive edelim. 🤭😂
Busrra Ebru18 Benim 26 degil ama 25 ocakta, sezaryen olacak ufaktan bir korku aldi bile sizin nasil olacak doğum
Koalamm Ebru18 ben 24 ocak 2. Sezeryanım olacak çok korkuyorum boğaz ve kulak ağrım var ya covid pozitif çıkarsam başka hastaneye gönderecekler ve yanlız kalıcam çok çok korkuyorum 🤷♀️😔🤦♀️
Ebru18 Busrra Benim de sezeryan olacak. Hatta benim doktorum da 25 Ocak olsun demişti ama ben 26 Ocak istedim. 😊
minikhumacik Busrra sizin spinal mi epidural mi olacak? Bende şimdiden bacaklarımın uyuşma hissine nasıl dayanırım diye korkmaya başladım😅
Busrra Ebru18 Neden 26 dediniz. Ben de pazartesi isterdim ama hocamızin o gün baska sezaryeni vardi. Aslında oğlak olsunlar anneleri gibi istedim ama kova oluyorlar.
busrakaripek zehra28 çok geçmiş olsun, ömrü uzun olsun bebeğinizin 😊 kaçıncı haftanızızdaydınız? Dün gece bende sancım olduğu için gittim ama yeterince değilmiş. Sezeryan olacağım neden sancı çekiyorum anlamıyorum
Busrra Asiye_89 Ya korkutuyor tabi yaşamamış olduğumuz icin. Ameliyat anındaki hisler korkutucu mu , cekistirme itme dokunma hissediliyor ya
minikhumacik Koalamm korkutma kendini Allah ın izniyle hiçbir sorun çıkmaz, sağlıkla ve sevdiklerinle birlikte girersin doğuma ve hayırlısıyla alırsın minik mucizeni kucağına🤲🏻❣️
Ebru18 Busrra Doktorumun Pazartesi günü başka bir işlemi vardı o yüzden 25 Salı olsun dedi fakat ben tekli sayılara karşı takıntılı olduğum için 26’sı olsun istedim. 😊 Kardeşim de 24 Ocak doğumlu 😊
Busrra minikhumacik Aynen pek karışık duygular. Sonra eve bebişli gelme fikri de çok garip bir heyecan veriyor:)
minikhumacik Busrra 😂 epiduralde uyuşmadım herşeyi hissettim diyenler olduğu için kesin net spinal diyorum bende bu yüzden.. ama uyuşunca da nasıl hissederim bilmem🙈
Busrra Ebru18 Anladım hayırlısı olsun inşaAllah 🤗Hayırla sağlıkla sıhhatle afiyetle gelsin bebişlerimiz , ya yazabilirsek yazalım doğum sonrasinda da 😍