Bendiyebiri Caglaluna ben henüz doğurmadım daha 30+5 deyim. Ama şöyle bir şey okudum doğuma yakın enerjinizde bir artış oluyormuş bunu sakın boşa harcamayın diyordu kitapta. Çünkü doğumda bu enerji size lazım olacak diye. Ve sonrasında tabi. Sadece tecrübesiz olarak şunu diyebilirim kendinizi bu son zamanlar da boşa yorup enerjinizi tüketmeyin. 🌸☺️
Caglaluna Bendiyebiri ayyy ben enerjim var diye gün boyu iş yapıyorum 🙈🙈teşekkür ederim tavsiyeniz için🥰
Morprenses Bifat1 bağırsak sancısı gibi değil mi bu ara bende de basladı bu adet olurken de oluyordu böyle. Tam adet sancısı gibi değil ama bele de ağrı yapıyor 🙄
Bifat1 Morprenses evet evet öyle gibi ama hiçbirşey yok tuvalete çıkma isteği geliyor ama yok yani 🤷🏼♀️ Bilmiyorum bakalım yarın kontrole gideceğim ne durumdayız sancı mı yoksa başka bişi mi
Gokce_06 Caglaluna evt ama çok güzel bir duyguydu kucağıma ilk aldığımda böyle içim kıpır kıpır oldu🥰
Bendiyebiri Caglaluna Ayşe önerin doğum kitabında bahsediyordu bu durumdan 😄 rica ederim ne demek 🌸❤️
Sinem09876 Bende 33+5 te eşime yarın ben doğuracam bak görürsün içime doğuyor dedim yarın doktorum muayeneye gittim hazırlan doğumun gelmiş 4 cm açılman var dedi iyiki hazırlıklı gitmişim doğumun oldu amq benim 6. Hissim kuvvetlidir 😊
Bendiyebiri Sinem09876 33 müüü 😐 erken doğum riskiniz mi vardı acaba ? Hiçbir hazırlığım yok benim 30+6 dayım korktum bi 🙄😄
Jeatimo Caglaluna hiçbir belirtim yoktu 40+2 ye girdim gece ve nişan geldi sonra hafif sancılar başladı düzensiz ama sabah eşime kızımız geliyor dedim yüzüm çok farklıymış öyle söyledi eşim 😂 sonra hastaneye gittik öğlen ertesi gün sabah 7.25 de kızım kucagimdaydi yani çok net hissettim geleceğini hatta ilk muaynede ebe açılma kaç cm iddaya girelim dedi bende 2 dedim 2 çıktı o derece hissediyodum doğum sürecinde 😂