Nazorl Merhabalar arkadaşlar görümcem izmirde yaşıyor ve detaylı ultrason yaptırmak istiyor uygun fiyatlı bildiğiniz iyi yerler var mı ne kadara yapıyorlar yardımcı olursanız sevinirim ❤️
Zeynepgl Nazorl Valla canım İzmir Büyükşehir olduğu için pahalı böyle önemli birşey devlette de olmaz en uygun özel hastaneler bile 650 den aşagıya değil ben de yarından sonra yaptırıcam İzmir egepol hastanesinde 750 TL 🙄
Msl_ege Nazorl gümüşpala da Ali karaege var muhteşemmmmmmmm bi doktor . geçen hafta gittim çok memnun kaldım . 300 lira ücreti
Nesraa_ Nazorl Torbalı Tınaztepe özel hastane 350tlye yaptırmıştım 3 hafta önce suan kac tl bilmiyorum ama aradigi zaman fiyat bilgisi veriyorlar
ErenArden Msl_ege adresini buldum canım internetten siz kendiniz için mi gittiniz benimde zaman yaklaşıyor ama 500 600 vermek zorlayacak ☹️
Msl_ege ErenArden özel klinik canım ben kendim gittim . arkadaşım çok övdü çok tavsiye etti . anlattığı kadar varmış dedim . incik cincik herşeyne bakıyor
ErenArden Msl_ege çok iyiymiş ben tınaztepe hastanesine gidiyorum fiyat eğer uygun değilse dediğiniz yeri tercih edeceğim 💕