Ikicocukluana Çok özür dilerim kızlar hakkınızı helal edin canınız çekerse🙏🥺 ama canım çok turşu çekiyor şalgam ve havuç turşu suyu falan ama market ürünü değil doğal yapıp satıyorlar ya dükkanlarda öyle yerler arıyorum Mecidiyeköy Şişli fatih beylikdüzü Avcılar nerde bulabiliriz bilen var mı
litfenama Ikicocukluana kemerburgaz turşu için en iyi lokasyon. Aklıma turşu denilince başka bir yer gelmedi.
Merveofs Ikicocukluana Edirnekapıdan fatihe gidince Karagümrük tarafında solda bir turşucu vardı harika ama adını hatırlayamadım şu an 🤦🏻♀️
Armess_loya Asri Turşucu, Cihangir. Balat Turşucusu, Balat. Soydan Turşucusu, Beşiktaş Tarihi Kemerburgaz Turşucusu, Kemerburgaz. Arıoğulları Petek Turşucusu, Beyoğlu. Hacı Zafer Turşucusu, Alibeyköy. Ikicocukluana
Diloss_14 Googleye turşucu yazarsan Mecidiyeköy de var bir sürü tursu dükkanları elleriyle yapıyorlar genelde
dilarakocc Aktarlarda öyle satılıyomu bilmiyorum biz genelde pazar yerinden alıyoruz kendi yapıp satan kadınlar var oralarda varsa sizde öyle yapabilirsiniz
Ikicocukluana dilarakocc pazarda olabilir aslında doğru diyorsun canım ama ne zaman kuruluyor nerede bilmiyorum bir sorayım komşulara çok teşekkür ederim
Armess_loya elfmoom canımmm benim 💓 senin içinde İzmiri talan ederim bütün hamişlerime rota oluşturuldu 😬🤗🌸🌸
elfmoom Armess_loya heyttt beeee 🥰 valla ben ilkokuldan beri harçlığımla hep acılı turşu suyu içerdim🤭