Deletedmom_7156 Merak ediyorum cokmu oynak bi bebeginiz var yoksa bu sıralar sakinmi yeri daraldi için benimki vurdukca canimi yakıyor 🥺😅😅
Elika0 Deletedmom_7156 benim bebeğim çok şükür hareketli 🤰🤰 geçen bir gün temizlik yaptım çok yoruldum bebeği de yordum tabi hareket etmemişti insanın aklı gidiyor 😂 hala dönmediği için hareketler hep aşağıda 🥺 37+4 🖖
cerenmina Deletedmom_7156 38+5 im bugun cani isterse gün içinde hareket ediyor canı istemezse beni rahatlatacak şekilde tepki veriyor
Eceedemir Deletedmom_7156 38+5 haftalık olduk maşallahı var diyebilirim hatta o kadar yeri darlaşmasına rağmen hareketleri çok bile tabi can da yakıyor artık 😂😂
Deletedmom_7156 Elika0 benimkide dönmedi galiba daha 38 haftalığım solumda yada sağımda hissediyorum kızımı
Caglaluna Deletedmom_7156 37+5 🥰yerleri daraldı artık annesi. Ben de aynı durumdayım. Bir yerde toplanıyor geriliyor bir şeyler yapıyor 😅 her yerini hissetmeye başladım 🤭☺️
Elfgrcn Deletedmom_7156 ayakta olduğum zamanlar değilde yatınca yada oturunca baya sert hareket ediyor bazen vajinaya baskı bazen kaburga kemiklerime baskı bazende sağımda yada solumda hissediyorum. 38+0 ım bakalım ne zaman gelicek hanımefendi 🤓