annesinin_beybisi Eceissi düşük artmis canım biraz daha takip et ama bu sekildr az artmaya devam ederse dış gebeliktir üzgünüm
Nese86 Eceissi Bendede yavaş ilerlemisti değerler dusuk yapmıştım 1 buçuk sene önce.Ama bu demek degilki sizdede öyle olacak.Allah bilir hayırlısını herseyin.Rabbim gönlünüze göre versin.
Patito__ Eceissi yani saatler arasinda ck var ise mtlaka eksik cikacaktir zaten ama ayni saatte verin birdahakileri mtlaka insallah guzel hberlrr alirsiniz
Seraykg Eceissi canım tam 2 katı artmıyor bazen benim de tamı tamına 2 katı değildi artış vardı ama şimdi 40 haftalık oldu doğum bekliyoruz sende canını sıkma
Eceissi Seraykg ay seray hanim allah razi olsun sizden icime su serptiniz kafayi yedim artik sizce benim degerler nasil doktor dusmesin yavas ta olsa ilerlesin yeter dedi ve bidaha kan verme 10 gun bekle keseye bakalim tabi kanaman olmazsa
Seraykg Eceissi aynen doktorun haklı canım bende hemşireyim Yani herkesinki inan aynı oranda artmıyor inşallah sağlıklı bir gebeliktir kucağına sağ salim alırsın bende en başta senin gbi endişeliydim boşuna stres yapmışım
Seraykg Eceissi ben ilk yaptırdım 350 gbi bseudi 2 gün sonra yaptırdım 700 Dü baksana benimki de hergün 2 katına çıkacaksa çıkmadı Yani 2 günde 2 katına çıktı seninki de yavaş yavaş artar. Geç döllenme de olabilir
Patito__ Eceissi bu baya buyuk fark siz en son verdigin saatte iki gun sonra tekrr verin vercksenz ozmn dha bet belli olr hersy
Yunusemreninannesi Yunusemreninannesi çok fazla üstüne düşüp düşünme canim strese girme buda zarar verir
Seraykg Eceissi canısı içimde 40 haftasını doldurdu Yani doğmasını bekliyoruz❣️ sağ salim alalım inşallah gebeyken yüz üstü düştüm, covid oldum, kanamam oldu hani gerçekten gebelik kapalı kutu her şey Allahın elinde dua etmek lazım sadede
miranbeyinmothersi Eceissi kuzum en fazla 3 günde o değere gelmesi lazım, yani iki katı olmalı . Eğer gebelik yoksa düşük olur inşallah sağlıklıdır . Ama banada sağlıksız geldi başka doktordanda destek alın