tugbaacng 180720 ilk 3 ay normal diyip dişimi sıktım, geçmedi. 6. Aya kadar geçmeyince prilam dr ilacını yazdı doktorum, dünya varmıs..
Sincapannesii 180720 fındık büyüklüğünde ki zencefili sıcak suya koyup bi 10 dk bekler oda iyi gelir ve ben ilaç olarak primle fayda etmiyordu zofer 4mg aldım şu an daha iyiyim yine bulantım oluyor ama
tugbaacng 180720 ben de geceleri 1 tane alıyordum ama dozu arttırabilir işe yaramıyorsa, sorun doktorunuza. Günde 3 4 tane icenler var.
Renginveannesi_ 180720 prilam Dr bende işe yaramadı 😢 bı iki saat önce çok fena istifra ettim çok kötüyüm 11 12 13.haftalar çok iyiydim 15.haftamdayim neden böyle oluyorum bilmiyorum 🥺🥺
1mercimek_annesi Renginveannesi_ bende de hiç etki etmedi maalesef doktor başka bir ilaç yazdı oda eczaneye pazartesi gelecekmiş daha kuvvetli dedi umarım o ise yarar günde 20 ye yakın kusuyorum
Popcorn 180720 arkadaşım mide yanmasına 32. Haftamda yeni çözüm buldum 🥲 1 yemek kaşığı kuru dutu 1 fincan suda kaynatıp içiyorum ılık ılık mide yanmamı açımı aldı bulantıya iyi gelir mi bi dene istersen
Mavigizem Prilam bana çok iyi geldi. Herkeste farklı tabi ki. Doktorunuza danışıp size en uygun olanını bulup bir miktar rahatlayabilirisiniz