pitircikannesii Anneler merhaba Bebişimiz kolik 3 ay bitti gazı çıksın diye aldık kucağa ağlıyo diye aldık şimdi hep kucakta 😕 tekim evde baya zor oluyor.Değişir mi zamanla acaba tecrübeli anneler
Cicilibicili pitircikannesii aslında alıştığından değil, o aylar kucağa ihtiyaç duyduğu zamanlar. Bol bol alın sarılın. İleride kucağa gelmek istemiyolar bu sefer🥲 eğer zorlanıyorsanız sling kullanabilirsiniz
Elika0 pitircikannesii okuduğum bir kitapta ilk 4 ay kucağa almanızın bebek ile anne arasındaki bağı güçlendirdiği , bebeğin ileriki yaşamında daha özgüvenli olduğu gibi şeyler yazıyordu. İlk 4 ay çok önemli. Bence her ağladığında ona destek olmaya ben buradayım demeye devam edebilirsiniz. Kitabın adı uykusuz anne kalmasın dı. 4 aydan sonra yavaş yavaş başlamanız gerekiyor. Yine ağladığında kucağınıza alıp sakinleşince bırakmanız gerektiği gibi şeyler yazıyordu. Araştırmalarla kanıtlanmış tabi. Okumanızda fayda var ☘️
sedaa_aa pitircikannesii kızım da kolikti kucağa da epey bir alıştırmıştık ama 4. Aydan sonra oyun halısı vs derken biraz biraz yerde oyalanmaya başladı sonra yavaş yavaş azaldı. 6.. aydan beridir sıkıntısı hastalığı yoksa benden bağımsız daha fazla zaman geçiriyor.
pitircikannesii Elika0 kucagımda olmasını cok sevıyorum ama sureklı olunca zor oluyo yemek yapamıyorum ac kalıyorum ıs yapamıyorum lavaboya zor gıdıyorum 😕 alırım okuyabılırsem teşekkür ederim
Mimik Beni yigenim de kolik bebekti… Allah sagllik versin de gerisi bisekilde geliyor geciyor🥰😘 Alisip alismamayi takma kafana🤗
Zuzuuss Geçmiyor bacım benim kız kolik 4. Aydayız hala ağlıyor osurunca da ağlıyor 😂 hep kucakta ayakta sallamaya alıştırdık birde hamak aldık arada öyle duruyor ellerimi dinlendiriyorum sabaha kadar sallıyoruz her gece uyku sıfır ama biz alıştık ve psikoloğumun önerileriyle kabullendim benim kız böyle ya yurda ver ya kabullen artık sızlanma dediydi 😂😂😂
pitircikannesii Zuzuuss doğru demiş 😃 valla ben kabullendım ama cok zor salıncak aldım donence aldım ayagada alıstırdım ohhh napıcam bilmiyorum
Mimik pitircikannesii ayyy canim yaaa… tek zor, Allah yardimcin olsun… boyle zorluklarda, hep cennetin iste bu yuzden ayaklarinin altina serildigini dusunuyorum… Allah guc kuvvet versin, ve en zor zamanlari atlattin, artk yavas rahat edersin🥰