cansetk Kizlar bebek dusunmesini kafanizdan nasil atiyorsunuz ya😂 adet oluncaya kadar dusunmekten cok bunaldim
Tunurr cansetk zaten nasıl oluyor bilmiyorum ama kafanızdan attığınız ay hamile kalıyorsunuz ilk çocuğumda 6 ay denedik 7. Ay aman olmuyor işte dedim hamile kalmışım ikinci çocuğumda 5 ay denedik yine olmuyor ya tamam bitti artık bakmıyorum hiç birşeye dediğim ay yine hamile kalmışım 😂
Hosgeldinbebek cansetk tatile gitmiştim eşimden ayrı kız kıza, dönüşte olmuş zaten 😁 o hızla sarılırsak şeytana uyarız alimallah diyordu ya şarkıda, aynen öyle oldu özlemle gelince 🙈😁
cansetk Tunurr denedimm kuzum ya olmuyorrrrrr😂😢kendimi tam 1 ay alisverise adadim olmadi yahuuuu olmadi
Hayal95 cansetk Ben beceremiyorum çok zor düşünmemek sen unutsan bile çevre her zaman hatırlatıcı saat gibi ..
cansetk Hayal95 valla cevreyi kisalttim kuzum instagrami falan kapadim suan cok rahatim. Kendi arkadaslarim cocuk fotolari koyuyorlwrdi surekli sevgilileri bile yok daha😂
Meleq cansetk ben hiç başaramadım canım..hatta bigün doktorum beni karşısına oturtup hiçbir sağlık problemin yok hamile kalamıyorsan bu stresin yüzünden diye birsürü nasihatte bulundu güzelce dinledim ama yine uygulayamadım 2 evlat kaybetmiş bir anne olarak içimdeki evlat isteği tüm mantığımın önüne geçti..
Nurem20 cansetk ben atanlara imreniyorum birde hep ‘kafamdan attığım ay hamile kaldım ‘diyenler 😀Atmayı başardığımız ay hamile kalırız inşallah 😀🤲🏻