Eslemveannesi0 Kızlar 20 haftalık gebeyim bebeğim hergün oynardı dünden beri hiç oynamıyor normalmi panik yapıyorum 2gün öncede tetenoz aşısı olmuştum
halimos25 Eslemveannesi0 20 haftalik gebelikte ne kadar sıklıkta oynamasını bekliyorsun ki çok normal 24 25 e kadar ara ara hissedebilirsin ondan sonra tam olarak hissedersin dedi bana doktorum. Şuan 20 haftanın içerisindeyim ben yeni yeni hissetmeye başladım mesela o da çok belli şekilde bile değil 😊👍
Senademir04 Eslemveannesi0 canım daha çok küçükler dinleniyor dur uyuyordur korkma bende 19haftalik oldum bu gün benimkide hareket etmedi üçüncü gününde bekle sağlık ocağına git kalp atışını dinletir ebe ,🙂
papatya56 22+5im iki gun oynamadı sağlık ocağına gıttım kalp atısını dinledim çok şükür duydum hemşire 24 haftaya kadar normal dedi
glsmwm_ Canım 24 haftaya kadar sürekli hareket hissedemeyebilirsin. Doktorlar 24den sonra hareketlerin düzenli olmasını ister. Şuan hareket ediyordur ama senin hissedeceğin kadar güçlü değildir 🦋
glsmwm_ Eslemveannesi0 bir de o gün çok yoruluyorsan yada çok ayakta kaldıysan da hissedemeyebilirsin. Bir ara tekmesini atar o 😊
glsmwm_ Eslemveannesi0 arada böyle endişeli olursan sağlık ocağına git kalp atışını dinle için rahat eder 😊