Grenpeopl Hasrett67 bende 12+6 yım bugün aynıyım hele bide gündüz prilam içtiysem midem icin o gün sürekli uykulu geçiyor uyku yapıyor sanırım 16 haftadan sonra normal halinize dönersiniz diyolağğğ🤷♀️🤷♀️
Ezgicck Hasrett67 canım valla ben 15+3 oldum başından beri aynıyım şükür bulantım falan hiç olmadı ama uykuya yatmaya doyamıyorum 😂
Sevilay_Demir Hasrett67 O haftalarda bende öyleydim sürekli uyumak yatmak istiyordum 16. haftamdan sonra geçti şimdi 31+4 haftalığım gene başa döndüm 😂
Hasrett67 Grenpeopl inşallah öyle olur eski halime dönerim çünkü 31 aylık da kızım var bakmam gereken 🙈 prilam ne ilacı oluyo ki acaba
Grenpeopl Hasrett67 ay zor canım bide küçük çocuğun olunca Allah yardım etsin mide bulantısı icin bi ilaç sürekli kusuyordum ben geceleri içiliyor yatmadan cok iyi geldi bana canım
Hasrett67 Grenpeopl anladım canım amin inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini.
Hasrett67 Ezgicck sürekli uykum olduğu için sende sıkıntı var diyorlar 🙈 o yüzden tedirgin oldum. Çok şükür benimde bulantım pek olmadı 😂
Seyhan-guner Bende 12 haftaligim ilk gebeligimde boyle degildim hatta calisiyordum bu gebeligim cok zor geciyor hep hasta moddayim firsat bulsam surekli uyurum inşallah geçer boyle cok zor