Alparslanannesi34 hafta detaylı ultrasona girdim doktorum bebeğin her şeyin normal olduğunu fakat Böbreklerinin birleşik üstten ayrık alttan birleşik olarak gördüğünü aslında tam net görmediğini ama öyle olduğunu düşündüğünü ve bunun isminin at nalı anomalisi olduğunu söyledi 32. haftada tekrar kontrole çağırdı? Koymuş yine verdiği yazıda bunların net bir sonuç olmadığını belirtmiş ama bize öyle söyledi
arzm28 Alparslanannesi34 bnmde herseyim normal olduğunu ama kalbinde parlaklik olduğunu söyledi:( 32 de yeniden çağırdı umarm gecer
Grayworldinsideme At nalı böbrek olsa bile çok sakıncalı bir surum değil. Tesadüfen öğrenen çok insan var. Annem mesela 55 yaşında ameliyat olmadann ultrasonda öğrendi kendinin böbreğinin at nalı böbrek olduğunu. Canınızı sıkmayın. Tabi inşallah değildir. 🤲🏻
Alparslanannesi34 İnşallah canımı sıkan doktor bu anomali genellikle down sendromlu bebek habercisi dedi isterseniz amniyosentez yapalım ona göre aldıralım dedi herşey ne kadar kolay şu doktorlara
burcuruli Alparslanannesi34 benim bebeğimde de başka bir durum görüldü ve aynı durumu bana söylediler 3 ayrı eğitim araştırma hastanesine gittim bunlardan birisi de çapa hepsi aynı durumu farklı yorumladılar bana ilk gittiğimde amniyosentez dediler sonraki seferde haftan geçmiş kordondan kan alıcaz ve riskli dediler ben kabul etmedim resmen zorla alıcaklardı çıktım geldim down sendromlu olsa bile aldırmayı düşünmek aklımın ucundan dahi geçmediği için kendimi strese sokmamaya çalışıyorum bebeğime de stres yaşatmaya hakkım yok sonuçta her şey Allah’tan gelir canım sıkma canını emin ol sen stres yaptıkça bebeğin daha çok stres yapıyor