LawyerEce nrg_gzr 1 haftaya kadar tamamen geçti. 2 haftaya kadar hafif zamansız sızlama yaşıyordum ama hiç bir şeyim kalmadı zamanla. Kabızlık içinse yemek yerken yemek arasında su yedim, ekmeği azalttım, bitki çayları tükettim.
Merveonay nrg_gzr 1 haftada geçti tamamen canım zaten çok ağrım yoktu sadece kalkarken ve yatarken dikiş yerim ağrıyordu o kadar kabızlıkta kayısı hoşafı kaynattık onu içtim normal su içerlense bir tane kuru kayısı atıp içene öyle içtim kayısıyıda yedim
Asel2520 nrg_gzr 15 güne kadar tam anlamıyla geçmişti hafif sızlama vardı kabızlık beni maf etmişti ama ne yaptıysam işe yaramadı en son çare lavman yapmak oldu
nrg_gzr Merveonay nevarneyokk Maaaile LawyerEce glsmwm_ dün sezeryan oldum gazım bir türlü çıkmadı sabah lavman yapıldı dünden beri sadece sıvı tüketiyorum bugün tüm gün yürüdüm sayılır hemen hemen tuvalete çıkamıyorum gazım da olmuyor sadece bağırsakta hareketlilik var o kadar doktor da taburcu etmedi bu yüzden sıkıldım hastaneden yaa
Maaaile glsmwm_ 1.mi daha zordu 2. Mi🙈 İlkinde cok şükür abartilacak ağrım olmadi,carsamba günü 2.sezaryenimi olucam ama korkuyorum biraz.
glsmwm_ Maaaile ikisi de geçti derken hem kabızlık hem de ağrılar onu demek istedim ikinci sezeryanımı mayıs da olacağım bende nasipse 🤭🤭😅😅
glsmwm_ nrg_gzr benimde gazım 4 gün sonra çıkmıştı canım ilk gaz çok zor oluyor Allah yardımcın olsun
nrg_gzr glsmwm_ prensesannesiiiiii Derinsu2019 Minnakhayaller ikibebekannesi35 Asel2520 peki pansuman süreci nasıl geçti
ikibebekannesi35 nrg_gzr Sezaryen da 2.gün kendi işimi yapmaya başladım bebeğime kalktım kucağıma aldım besledim ağrım tam anlamı ile 1 hafta sonunda son buldu kabızlık ile bol bol hoşaf içerek başa çıktım
Minnakhayaller glsmwm_ ay ne güzel benim 22 ay oluyor arası plansız bi şekilde öğrendim çok streslıyım çok korkuyorum
glsmwm_ Minnakhayaller Allahın izniyle bir sorun olmaz doktorun açıklama yapmıştır yine arası 2 sene oluyor canım çok da yakın değil 😊
glsmwm_ nrg_gzr bazı doktorlar gaz çıkarmadan hastaneden çıkarmıyor canım ama bilemedim ki bir fikrim yok malesef
Kbrkbrr nrg_gzr doktor hemşire gaz çıktı mı diye günde kaç kere geliyodu ben 4 gün kaldım hastanede 2.gün tuvalete çıkmıştım ama doğumdan önce lavman olmuştum wcye oturdum kalktım baktım tuvalet yapmışım ama hiç hissetmedim yaptığımı gerçekten. Karnıma havlu koyup oturuyodum klozete sancım olmasın acımasın dikişim diye. Bol bol yürü başka şekilde çıkmıyo gaz. Yengemi gaz çıkmadan bırakmamışlardı 3 gün kalmıştı