biranneadayiyim Ulku7 canm bu arada doktorlarla iletişime nasıl geçiyorsunuz numaralarını mi aldınız nasl yazıyorsunuz bilgi verir misiniz bana da
Ulku7 biranneadayiyim evet doktora gittiginizde size dosya veriyor ve içerisinde kartı numarası oluyor ordan WhatsApp üzerinden yazıyoruz bir sorunumuz olduğunda oda cevap veriyor eğer telefondan halledemiycegi birseyse yanına çağırıyor
Ulku7 Benim gebeliğim çok zor bir gebelik 8 sene sonra tüp bebekle gelen mucizelerim oyuzden doktor konusunda baya bı titizdik ama Gültekin beyi çok övduler ve gerçekten de çok iyi bir doktor
Ulku7 Seda5885 çok teşekkür ederim Rabbim cümlemizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️☺️
biranneadayiyim Ulku7 siz özele gidiyorsunuz galiba numune Hastanesi’ne gidiyorum ben canım. Orda öyle bir şey yok galiba bildiğim kadarıyla doğru mudur
Seda5892 Esra4258 15+5 im mecburen üniversiteye gidiyorum 16. Haftada da perinatolojiye geçeceğim bakalım. Bu havada evdeyim oğlum var onunla takılıyoruz
Esra4258 Seda5892 bu havada yapılacak en güzel şey valla canım eminim ogluşunla sen çok sıkılıyosunuzdur ama yapacak birşey yok:)
Guncem Seda5885 canim biz Özlem hanimdan rica notuyla gittik. Sagolsun hemen haftaya gün verdi Hüseyin bey. Insallah hayirli haberler alir rahatlariz.
Guncem Seda5885 ya bu arada Özlem Hanm sana bebegin pelvis kemigine bakarak mı tahminde bulunmustu. Bana da bugun kıza benziyor dedi. Kendimi kaptirdim ama seninki degismisti sanki
Seda5885 Guncem bana bacak arasında çatı var dedi büyüh ihtımalle kız dedi sonra özgür bey erkek ama kesın konusamam dedı🤪
Mervee28 Esra4258 çok teşekkür ederim böyle güzel düşünmen yeterli.dedigim gini tam saat vermedi akşama doğru dedi.ona göre hareket edicez
Bigebee Iyi günler Hanimlar. Ben henüz yeni hamileyim 5+2. Sivasa da yeni geldim.Üniversitede Begüm hanımı cok duyduk.Ona randevu almaya çalışıyoruz.Daha önce giden var mı yorumunu paylasirsa cok sevinirim 🌿
Esra4258 Bigebee ozaman hoş geldin :)) bende Sivaslı değilim iki sene önce evlenip geldim.. sen nerelisin