Arvenveannesi Adet biter bitmez birlikte olup hamile kalan arkadaşlar var mı? Bittiği gün ilişkiye girip gebe kalabildiniz mi acaba?
Happymami Arvenveannesi evet ilk gebeligimi bu şekilde yaşamıştım adetim bitince bişey olmaz diye şüpheli bir ilişkim oldu ama bir kereden hamile kalmıştım 😂😂
Arvenveannesi Happymami Allahım size bağışlasın inşallah 🤗🙏💕 benim de adet dönemim kürtaj sonrası boZuldu merak ettim. Çok teşekkür ederim🙏💕
Arvenveannesi tugbaacng çok sevindim allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inaşlalh bizlerede versin 🙏💕🤲🏻
Bfduam Ecenur1 o süreçte ilişki olabiliyor mu? 2905_b_m ilk gün oldu, tuttu,ikinci gün ki adetini etkileyip 2 güne indirdi doğru mu anladım? Eğer böyleyse mucize gibi b şey:)
2905_b_m Arvenveannesi evet bende evlendiğim gün bişey yoktu ikinci günü adet oldum iki gün sürdü adetim bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 31+3 günlüğüz❤️
Arvenveannesi 2905_b_m allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻💕 darısı bizlerin başına olsun ☺️💕🤲🏻🙏
MissMuso Arvenveannesi benim de o şekilde sanırım çünkü adetim bitti zaten bir kaç gün sonra memlekete gittim adamı 1 ay görmedim. 🤭
annesinin_beybisi Arvenveannesi hemen bittiği gün mü yoksa bir iki gün sonra mi bilmiyorum ama hemen adetin ustune kaldım adete 1 hafta kala da hamile kaldığımı ogrendim ama bu yumurtlamaya bagli ben erken yumurtlamıştim
Bfduam annesinin_beybisi ovulasyon testi yapıyor muydun o ay yumurtlamanı görmüş müydün? Melossduruu hala kanama varken mi?