ummuhanaksyy Hacertanju Ağrılarım geçmedi kasıklarımda enfeksiyon geçtimi geçmedimi salı günü tahlil verip öğrencem çıkarken bi test falan yapmadılar bir hafta sonra gel dediler bakalım
Hanife_ ummuhanaksyy Çok geçmiş olsun bende şiddetli kasık ağrısı diyince idrar istemişti Dr yuruyemiyordum en son kullandığım antibiyotik çok iyi geldi
Gizem93 Zub34 en az 5 en fazla 9 gün uygulanır diye biliyorum bu dut kürü. Ben kadimhemsire sayfasında oyle okumustum.
Zub34 Gizem93 valla geçen yaptım 10 gün içtim sonra bıraktım şimdi bida yaptım bugün 5. Günüm ama ne biliyim 5 6 gün de az gibi zaten bi bardak içiyorum abartmadan
portakalcicegii Hacertanju idrsr kültürü yapıyorlar. İdrar tahlili gibi düşünebilirsin. Anlatıyorlar zaten nasıl yapacağını. Sonuç 2 gün sonra cıkıyor. İdrarda bakteri üremesi varsa ona göre antibiyotik veriyorlar
Nezii ummuhanaksyy Bi araştırın temin edebilirseniz kızılcık suyu bulun. İnternettende araştırın faydasını bire bir olduğu söyleniyor. Allah şifa versin korkmayın
Wonderful_mom ummuhanaksyy bende 26 haftaligim kac cikti sizin degerler bana direk gebelik zehirleesi olabilir dedi dun 😭
2107 ummuhanaksyy bende doğumdan sonra oldu cok kötü oldum ilac kullanmadım bana kızılcık varsa kaynat iç dedıler cok iyi geldi varsa sende bolca iç inşallah iyi gelir