Ecemayrn Zemzems canım ilişki sonrası hemen kalkma yarım saat uzan ama yarım saat sonra bile kalktığında vajinadan meni gelebilir bu gayet normal çünkü fazlasını vücut atıyor ister istemez. zaten giden gidiyor yani sorun olmaz akması 😊
Zemzems Ecemayrn ilk hamileliğim de hiç uzanmadım hemen kalktım. Nisan da kızım 3 yaşına girecek. Hemen kalktım derken 15 an felan sonra
eminegok Acikcasi 15gun onceden anladim. Gunumde test yaptim silikti sonra netlesti. Yarin ken testi verdim 324 cikti
Bfduam Evrim007 her gün olmasada evet Hzlkaya 6 gün kala normal idrar testi miydi? eminegok çok erken nasıl anladınız? Nerdeyse yumurtlama dönemiyken.
MaryVenus Bnm gecmemisti, tam regli gunumdu ama gelmeyecegini anladim. Adet oncesi agrilarim yoktu. Goguslerim tas gibi olmustu. Tam regli gunu test yaptim tataaaaam🤗🙆2. cizgi baya koyuydu.
Ecemayrn Zemzems Yani genelde hemen kalkmayın diyorlar. Bende öyle yapıyordum daha da sıvılaşıp spermlerin hareketliliğinin hızlanması için
Zemzems Ecemayrn evet bir çok söylenti var. Çok şükür nasip oldu. 2. İçin de aynı yaptım hep az bekleyip kalktım
Elifelbb Gizmo55 ben hiç test yapmadım 15 gün geçtikten sonra hastanede ultrasonda göründü normalde de adetlerım duzensız umursamadım gecıkme olunca
Beste-m Gizmo55 üç gün geçti sonra sabah yaptım hemen çıktı adet düzensizliğin varsa bilemem tabi canim
Rabiakilif Gizmo55 ben adet olacağım günün akşamında yaptım pozitif çıktı, hemen hastaneye gidip kan testi verdim onda da çıktı 5 haftalık hamileyim şimdi, 2 haftalık falandı ben öğrendiğimde
Aselimm23 Gizmo55 ilk gebeliğim adete 1gün kala, 2 gebeliğim adetim bir gün geçince öğrendim canım ALLAH size ve isteyen herkese nasip etsin inşALLAH
Fatmaozdemir Gizmo55 ben adet olmadan öğrendim. Planlı gebelikti zaten. İlk haftadan hissettim denebilir. Komşumun tavsiyesiyle karbonat testini yaptım. Hamilelik göründü ancak gebelik testinde çıkmadı. 3 hafta olmadan yine adet belirtisi gibi hislerim oldu ama nedense hamile gibi hissettim. Normal çubukta bulanık çıktı. Erken gebelik aldım çok net çıktı. İki gün sonra adetimin gününü bekleyip kan verdim 4+3 de öğrendim.
Bfduam Gizmo55 Fatmaozdemir İlk haftadan hissetmen ne kadar değişik di mi? Nasıl hissettin belirti olarak? brfns bu kadar erken nasıl hissettin?
sumelegi Gizmo55 bence mümkün olduğunca geç öğren😅 yani çok erken fark edincede kese görünmüyor acaba görüncek mi yoksa kimyasal ya da dış gebelık mı ihtimalleri insanı kötü hissettiriyor. Ama çok merk ediyorsan şuan erken gebelık yapsan çıkar
Smv [silindi] ben normalde her ay hamilelik belirtileri yaşayan insandım hastalığımdan bir hafta önce bütün belirtileri yaşar test yapar negatif çıkardım ama gebe kaldıgımı öğrendiğimde öyle olmadı hiç bir belirtim yoktu çokda kendimi dinlediğim bi dönemdi. Adet günüm bi kaç gün geçtiklten sonra belirtilerimi yaşadım ama vajinal yanma bunların arasında yoktu